Brandi Glanville

Klea

Producenti i “RHUGT” pretendon se Caroline Manzo po gënjen për sulmin seksual të Brandi Glanville

Producenti i “RHUGT” pretendon se Caroline Manzo po gënjen për sulmin seksual të Brandi Glanville

A Real Housewives Ultimate Girls Trip producenti ekzekutiv pohoi se ndërsa Caroline Manzo u ndje i “mosrespektuar” nga bashkë-ylli, Brandi Glanvillesipas dokumenteve të reja të gjykatës ajo nuk ishte “dënuar seksualisht” prej saj.

Amvise të vërteta të Nju Xhersit alum ngriti një padi kundër Bravo dhe Peacock në fillim të këtij viti, duke pretenduar se Amvise të vërteta të Beverly Hills Alum e puthi dhe e përqafoi pa pëlqimin e saj gjatë xhirimit të spinoff-it “Housewives” në Marok, në janar 2023.

Caroline Manzo

Manzo pretendoi se Glanville, 51, “vazhdoi të montohej Manzo në divan duke mbajtur Manzo poshtë me trupin e saj, të shtrënguar me forcë e Manzos faqet bashkohen dhe futi gjuhën e saj brenda e Manzos gojën, ndërkohë që e gungë”, sipas padisë.

Lisa Shannon deklaroi në një përgjigje të paraqitur se Manzo, 62, u tha prodhuesve se Glanville's Veprimet e supozuara kishin “shkalltuar kujtime” të “traumës së saj të fëmijërisë” së kaluar, por nuk përmendnin një sulm.

Brandi Glanville

Dokumentet e marra nga Page Six thuhej: “Shqetësimi ynë kryesor në atë moment ishte të sigurohemi që Manzo ndjehej i sigurt. Ajo na tha se ndihej e sigurt, se donte të vazhdonte të filmonte dhe se nuk donte Glanville të dërgohet në shtëpi.”

Shannon pretendoi se Manzo “nuk u la vetëm” me Glanville atë mbrëmje ose mëngjesin tjetër. Manzo thuhet se është thënë Shannon dhe anëtarë të tjerë të ekipit të prodhimit që ajo “ndihej e sigurt” dhe donte të vazhdonte xhirimet.

Caroline Manzo

Biseda, e përshkruar në dokumente, tha se Manzo i tha producentit—“Dëgjo, ndihem i sigurt, në rregull, ndjej mbështetjen tuaj. Kjo është për mua… Unë kam të bëj me diçka që është varrosur thellë në shpirtin tim për 50 vjet.”

Brandi Glanville

Prodhuesit supozohet se kanë prerë Glanville jashtë aktiviteteve në grup pas incidentit. Megjithatë, anëtarë të ndryshëm të kastit “i perceptuan ngjarjet ndryshe”, sipas dokumenteve të gjykatës.

“Të gjithë menduam se po argëtoheshim,” Parqet Fedra thuhet se është thënë Manzo. “'Askush nuk dinte për çfarëdo që ju ka ndodhur në të kaluarën'.”

Brandi Glanville

Shannon gjithashtu pretendoi se Manzo u largua nga udhëtimi herët sepse anëtarët e tjerë të kastit i thanë asaj, nëpërmjet një mesazhi në grup, se ata kishin në plan ta vizitonin Glanville në hotelin e saj, i cili ishte “i vetmi herë”. Manzo supozohet se është kërkuar që të mos filmohet.

“Në atë kohë, ajo i kërkoi grupit të produksionit që të mos e filmonin dhe ne e respektuam këtë kërkesë.” Shannon deklaruar.

“Përveç atij incidenti, Manzo asnjëherë nuk kërkoi të mos filmohej ose të më shprehte mua, apo në dijeninë time, dikujt tjetër nga produksioni, se nuk ishte rehat duke u filmuar,” tha ajo.

Brandi Glanville

Shannon vuri në dukje se Manzo “Lejoi me dëshirë produksionin ta filmonte” ndërsa ajo diskutoi planin e saj për t'u larguar herët nga Maroku. Ajo vuri në dukje se Manzo është paguar plotësisht, pavarësisht largimit të saj të hershëm.

Ne janar, Glanville's Përfaqësuesi iu përgjigj padisë, duke i thënë Page Six- “Mjerisht, Brandi duhej të zgjohej nga një tjetër padi që përfshin akuza shpifëse dhe të rreme për të.”

“Gjatë xhirimeve, Brandi ndoqi atë që producentët kërkuan prej saj dhe nuk pati asnjë sulm seksual. Ajo është e pafajshme për këto akuza absurde që kanë rënduar mbi shëndetin e saj mendor dhe fizik për një kohë të gjatë pa asnjë fjalë mbështetje nga Peacock, Shed apo Bravo.”

Brandi Glanville

Përfaqësuesi tha: “Kjo tregim i dhimbshëm duket i pafund dhe duhet të ndalet. Ajo po kërkon të ecë përpara dhe lart dhe të kthejë jetën e saj.”