Tom Schwartz

Klea

Producentët e “Vanderpump Rules” janë të ngopur me dramën e Tom Schwartz-it!

Producentët e “Vanderpump Rules” janë të ngopur me dramën e Tom Schwartz-it!

Jo Wenbergi cili është identifikuar si i Tom Schwartz-it “mik me përfitime” gjatë sezonit 11 të Rregullat e Vanderpompës kohët e fundit ndau njohuri mbi dinamikën e prapaskenave të shfaqjes.

Tom Schwartz

Në një diskutim të sinqertë më 11 prill, Wenberg shprehu mirënjohjen ndaj ekipit të prodhimit për inkurajimin e saj për të diskutuar hapur marrëdhënien e saj me të Schwartz në kamera.

“Producentët … ishin ata që më ndihmuan vërtet të hapem,” Jo deklaruar. Më tej ajo shpjegoi shtytjen që mori prej tyre, duke thënë:[They said], 'Ju vërtet duhet të flisni për këtë.' Nuk do ta kisha bërë nëse nuk do të ishte për këtë. Do ta kisha mbajtur gojën mbyllur.”

Rregullat e Vanderpompës

Sipas Joprodhuesit vunë re një mospërputhje në mënyrën se si Tom Schwartz portretizoi marrëdhënien e tyre, duke sugjeruar se ai minimizoi seriozitetin e saj. “Ata po shihnin një anë tjetër”, nga mënyra se si e trajtoi Schwartz-i, duke treguar se ai e paraqiste lidhjen e tyre thjesht si platonike, në kundërshtim me atë që ajo besonte se ishte “shumë më shumë se kaq”.

Tom Schwartz

Në një intervistë zbuluese për Rachel Goes Rogue podcast, Jo Wenberg35 vjeç, diskutoi kompleksitetin e marrëdhënies së saj me “Rregullat e Vanderpompës” yll Tom Schwartz, duke theksuar rolin e producentëve të spektaklit për nxjerrjen në dritë të së vërtetës. Wenberg u vlerëson producentëve se e njohën thellësinë e marrëdhënies së tyre përpara se ajo ta bënte atë dhe nxitën për transparencë në shfaqje.

“Ata me të vërtetë, me të vërtetë po shtynin të ishin të sjellshëm me mua.” Wenberg tha nikoqiri Rachel Leviss. “Ata e panë atë përpara se unë ta bëja, dhe nuk duhej ta tregonin këtë, por vendosën të thonë: 'Ne jemi të mërzitur nga kjo.' Unë mendoj se … ata ishin të sëmurë [of Tom’s] sjellje. Dhe ata thanë: 'Le t'i tregojmë dikujt që është vërtet i verbër'.

Jo shprehu mirënjohjen e saj ndaj prodhuesve për inkurajimin Schwartz për të pranuar marrëdhënien e tyre përtej miqësisë së thjeshtë. Ndryshe nga sa Schwartz portretizoi lidhjen e tyre në kamera, Wenberg konfirmoi, “Ne do t'i thonim njëri-tjetrit se e donim njëri-tjetrin. Ne do të [just] të jetë … në flluskën tonë, dhe na pëlqeu kështu. [But then]do të dilnin kamerat dhe sikur të mos ekzistoja as unë.”

Tom Schwartz

Gjatë podcast-it, Jo Wenberg sqaroi se ata nuk ishin thjesht miq, por ishin “takim” dhe “ishin të dashuruar”, duke theksuar zhgënjimin e saj me i Tom Schwartz-it mohim publik për lidhjen e tyre para miqve të tij dhe kamerave të reality show-t.

Jo Wenberg

Jo Wenberg kohët e fundit pati mundësinë të ndajë këndvështrimin e saj në Rregullat e Vanderpompës Ribashkimi i sezonit 11, i cili ka përfunduar xhirimet. Ribashkimi hodhi dritë mbi natyrën e vërtetë të marrëdhënies së saj me Tom Schwartze cila ishte mbajtur e fshehur nga anëtarët e tjerë të kastit, duke çuar në zbulime të rëndësishme.

Jo Wenberg

Schwartz kishte arritur t'i mbante shokët e tij të filmit të pavetëdijshëm për shtrirjen e marrëdhënies së tij me Wenberg, dhe shumë ishin të befasuar nga ribashkimi.

“Ata ishin të hutuar,” Jo rrëfente. “Ishte vërtet e bukur të shihje disi si një gulçim si, 'Oh, [Schwartz] jo vetëm që gënjeu Jo, por ti na ke gënjyer. Dhe ju gjithashtu keni gënjyer [Executive Producer] Andi [Cohen]. I ke gënjyer të gjithë dhe është shumë e qartë gjatë gjithë sezonit që ju djema keni qenë bashkë. Por të gjithë menduam kështu Jo ishte gënjeshtar kur në të vërtetë, Jo ishte ai … të qenit i sinqertë.”

Jo Wenberg

Aktualisht, Jo nuk është më në komunikim me Tom Schwartz, një lëvizje që ajo beson se është për të mirën. Megjithatë, ajo shprehu vlerësimin për një falje që mori Katie Maloney në ribashkim. ndërkohëTom Schwartz ka vazhduar dhe thuhet se po takohet me dikë të ri.

Kapni episodet e reja të Rregullat e Vanderpompës çdo të martë, në orën 20:00 ET, në Bravo.