Melissa Gorga

Klea

Producentët e ‘RHONJ’ në MODE PANIKU Pas dridhjeve të dramës ndërsa Melissa Gorga dhe Teresa Giudice Go Radio Silent!

Producentët e ‘RHONJ’ në MODE PANIKU Pas dridhjeve të dramës ndërsa Melissa Gorga dhe Teresa Giudice Go Radio Silent!

Amvise të vërteta të Nju Xhersit producentët janë në një përleshje të çmendur për të nxitur dramë në mes të një përplasjeje të sezonit 14 Teresa Giudice dhe Melissa Gorga.

Melissa Gorga

Kunatat i dhanë njëra-tjetrës trajtimin e heshtur gjatë një prej ngjarjeve të filmuara për sezonin e ardhshëm, sipas burimit të gazetës, i cili zbuloi se të dy “nuk folën për të thënë një fjalë me njëri-tjetrin”. raporton US Sun.

Teresa Giudice

Teresa Giudice dhe Melissa Gorga, të cilët u përballën për herë të fundit gjatë një ribashkimi të zjarrtë të sezonit 13, vazhduan të injorojnë njëri-tjetrin në ngjarjet e mëpasshme të kastit dhe deri më sot “refuzojnë të flasin me njëri-tjetrin”, sipas burimit të brendshëm. Dinamika ka qenë një sfidë për producentët, të cilët supozohet se kanë qenë duke luftuar për të kapur dramën për sezonin 14.

Melissa Gorga

Insajderi i tha gazetës – “Drama ka ndryshuar nga Melisa dhe Tereza për kastin tjetër sepse nuk ka dramë mes Melisa dhe Tereza pasi nuk po flasin fare. Producentët duhet të bëjnë ende një shfaqje që është argëtuese dhe kanë nevojë për vlerësime, kështu që ata po tërheqin telat për ta bërë atë të funksionojë.”

e Jennifer Aydin përleshje fizike me partnerin, Danielle Cabral, ka qenë ngacmuesi më dramatik i sezonit, deri më tani. Gratë u pezulluan nga xhirimet pasi u grindën gjatë një bash të organizuar nga Teresa Giudice, më 21 shtator. Jennifer thuhet se është “shtyrë” Danielle, i cili “kapi një pije dhe e hodhi përmbys e Xheniferit fytyrë që rezulton me gjak.”

Danielle Cabral

Page Six vazhdoi të raportonte se kompania e prodhimit, Sirens Media dhe Bravo hetuan incidentin. Gratë iu kthyen xhirimeve disa ditë pas përfundimit të hetimit.

Danielle foli për US Sun pas brouhaha-s, duke e siguruar median se ajo ishte “mirë”.

Ajo tha: “Grupi i miqve tim më shpëton jetën, sepse ajo që kam është – e dini kur thonë, ‘Kur kockat janë të mira, shtëpia nuk shkërmoqet?’ Kockat janë vërtet të mira.”

Danielle shtuar – “Gjithçka tjetër është zhurmë. Në fund të ditës. Unë kam një ushtri që më shfaqet çdo ditë në shtëpinë time. ‘A jeni mirë?’… ‘Jam mirë!’

Jennifer Aydin

Anëtarët e kastit, Margaret Josephs, Dolores Catania, Rachel Fuda dhe Jennifer Fessler ishin të gjithë të pranishëm për e Danielle Festa e Boujie Kidz më 27 shtator. Jennifer Aydin nuk mori pjesë.

Jackie Goldschneider dhe Margaret kanë qenë gjithashtu në mosmarrëveshje këtë sezon, por një burim i brendshëm pohoi se konflikti ishte në fakt një “luftë e vogël” që ishte “dramatizuar për kamerat”.

Margaret dhe Xheki hyri në një debat të madh për librin e saj [The Weight of Beautiful]”, tha një burim i brendshëm për The US Sun.

Jackie Goldschneider

Xheki u dha kopje të librit të saj disa anëtarëve të kastit, si miq Jennifer [Fessler] dhe Melisapor Margaret nuk e mora një,” shpjegoi këshilltari. ”Xheki beson Margaret po përpiqet t’i japë vetes meritën për arritjen e marrëveshjes së librit, por në të vërtetë ishte publicisti i tyre i përbashkët, ai që Margaret i prezantuar në Xhekii cili ndihmoi në arritjen e marrëveshjes.”