Producentët e Golden Bachelor akuzohen për 'njohje' Gerry Lied

Klea

Producentët e Golden Bachelor akuzohen për ‘njohje’ Gerry Lied

Producentët në emisionin e takimeve të ABC Beqari i Artë janë akuzuar se kanë ditur për Gerry Turner’s historia e takimeve. Pavarësisht se pretendoi se nuk ishte puthur që nga vdekja tragjike e gruas së tij në vitin 2017, Gerry është ekspozuar si gënjeshtar.

72-vjeçari pranoi se kishte gënjyer për historinë e tij të takimeve në fillim të këtij muaji. Në fakt, ai ishte takuar me disa gra në vitet para shfaqjes së tij në Golden Bachelor.

Tani, një person i brendshëm ka për qëllim të nxjerrë në dritë atë që prodhuesit e dinin. Dhe kjo na lë të pyesim veten si shikues, a kemi pasur të gjithë ne?

Insajderi pretendon se producentët e Golden Bachelor u shfaqën me histori të rreme pavarësisht se e dinin të vërtetën

Duke folur me In Touch, një i brendshëm tha: “Ata [producers] e kontrolluan plotësisht Gerrin, si mund të mos e dinin?” Ata vazhduan: “Ishte një histori më e mirë të thuash se ai nuk kishte puthur një grua tjetër.” Gerry kishte thënë në emision se dhimbja e pikëllimit të tij do të thoshte se ai nuk mund të konsideronte një romancë tjetër; derisa erdhi Golden Bachelor, sigurisht.

Burimi gjithashtu donte që njerëzit të dinin se Gerry nuk po përpiqej të hidhte prodhuesit “nën autobus”.

“Ai gënjeu dhe i vjen keq për këtë”, përfunduan ata.

Sipas Gerry, procesi që ai kaloi për t’u bërë Bachelor i Artë ishte i gjerë. Ai më parë tha se kjo përfshinte që ai të bënte “testin e tij të parë STD” dhe gjurmët e gishtave të tij të dërgoheshin në FBI.

Një ekspoze nga The Hollywood Reporter solli në dritë historinë e vërtetë të Gerry. E veja kishte qenë në një lidhje serioze veçanërisht me një grua, e cila foli në kushte anonimiteti. Lidhja e tyre nisi vetëm një muaj pas vdekjes së gruas së Gerrit.

Gerry më vonë u akuzua për turpërim të shëndoshë të një ish-i dhe për shpalosje të së vërtetës kur ishte puna e tij.