Producentët Bravo këmbëngulin se janë viktima të vërteta të yjeve të "Nasty" dhe Bosëve "Toksikë" në "TV Reckoning"

Klea

Producentët Bravo këmbëngulin se janë viktima të vërteta të yjeve të “Nasty” dhe Bosëve “Toksikë” në “TV Reckoning”

Shtytja e Bethenny Frankel për një goditje realiteti po merr gjithnjë e më shumë avull. Por tani, nuk janë vetëm yjet që duan pjesë të bashkimit, por edhe produksioni. Një ekskluzive e re nga Daily Mail citon shumë Bravo prodhuesit që pretendojnë se janë gjithashtu viktima të drejtuesve të rrjetit.

Prodhuesit e realitetit ndihen të sulmuar padrejtësisht

Një producent që ka punuar në Real Housewives of Dallas tha: “Mendoj se kjo është koha e duhur për një ndryshim, por mendoj se mesazhet po humbasin. Ne duam pagesa më të mira dhe kujdes shëndetësor, por kur publikoni një dokument 60 faqesh me të gjitha këto pretendime për privimin e njerëzve nga gjumi dhe ushqyerjen e tyre me alkool, kjo ndihet shumë ndryshe.”

Një tjetër ish-producente e Bravo u shpreh, “Shpresoj që Bethenny do ta dëgjojë thirrjen nëse ajo është ulur këtu për të mbrojtur. Nuk them t’i heqim në asnjë mënyrë nevojat e talenteve, por shpresoj që ajo të mund të ndihmojë edhe anën e prodhimit. Dua të them, ne të gjithë kemi bërtitur në boshllëk prej vitesh.”

Një producent i tretë, “Ajo është shumë e shqetësuar për talentin. Dhe talenti është shumë i përkëdhelur dhe kompensohet shumë në mënyrë të drejtë në skenën Bethenny Frankel. Para së gjithash, jo të gjithë talentet janë në skenën e Bethenny Frankel. Së dyti, disa prova të këtyre pretendimeve do të vlerësoheshin. Është e dyshimtë që të gjithë anëtarët e kastit trajtohen më mirë se producentët.

Prodhuesit i quajnë yjet ‘të drejtë’

Shumë shpejt u bë e qartë pse prodhuesit po flisnin në këtë mënyrë. “Unë mendoj se anëtarët e kastit, veçanërisht njerëz si Bethenny, të cilët nuk janë [the] njerëzit më të mirë, ndonjëherë harrojnë se edhe ne jemi njerëz.” Ky producent gjithashtu pohoi se ata ishin quajtur “shumë gjëra nënçmuese” nga yjet e realitetit.

Një producent i Real Housewives të Orange County deklaroi gjithashtu se kishte një “ndjenjë të drejtë” midis yjeve të realitetit. Një tjetër prodhues, një nënë që punonte, tha se ishte e pamundur të ruhej një ekuilibër punë/jetë në industri.

Sigurisht, shumica e prodhuesve janë të vetëdijshëm se cilët janë zuzarët e vërtetë. “[Network bosses] mos u intereson. Ata nuk japin një sh*t. Mjerisht, është [a toxic culture]. Isha në fillim të karrierës sime dhe punoja 15 deri në 20 orë në ditë. Gjithashtu nuk është e qëndrueshme.” Gjithmonë kthehet tek ata në krye.

Pse tani është koha e përkryer për të goditur

Por pavarësisht çdo tensioni mes atyre që ishin pas kamerave dhe atyre përpara, këta producentë thanë se qëndrojnë me vendosmëri me Bethenny. “Mendoj se do të vijë një kohë e gjatë,” tha njëri. “Tani për tani, ne punojmë në një segment të pambrojtur të industrisë. Nuk ka mbetje, nuk ka asgjë për të qenë i sinqertë. Është si minjtë e laboratorit në një eksperiment social.”

Ata vazhduan, “Është e gjitha një mashtrim. E kuptoj që është kapitalizmi në të mirën e tij, por është si avantazh i pastër. Nëse përfundoni duke marrë një reality show në një rrjet, ata duan të zotërojnë shfaqjen tuaj. Ata po zotërojnë IP-në e njerëzve dhe po marrin idetë kreative të njerëzve sepse nuk po krijojnë një gjë të mallkuar.”

Ky producent gjithashtu e vlerësoi Bethenny me “ndezjen e ndeshjes”. Ata theksuan nevojën “për të goditur ndërsa hekuri është i nxehtë. Tani për tani, të gjithë po kërkojnë përmbajtje dhe të gjithë po dëgjohen. Njerëzit po dëgjohen. Dhe nëse [there are] do të ketë ndryshime, ndërsa ka një mekanizëm për ndryshim, ju duhet të flisni.”