Prodhuesit e RHOSLC nuk kishin 'asnjë ide' për realitetin Von Tease

Klea

Prodhuesit e RHOSLC nuk kishin ‘asnjë ide’ për realitetin Von Tease

Prodhuesit në Amvisat e vërteta të Solt Lake City nuk kishte “asnjë ide” për Monica Garcia dhe lidhja e saj me Realiteti Von Tease llogaritë e mediave sociale. Mohimi vjen pasi fansat pyetën veten nëse ishte pikërisht kjo arsyeja pse rishtarja Monica u ftua në shfaqje në radhë të parë.

Në finalen e sezonit 4, OG Heather Gay u përball me Monikën përpara pjesës tjetër të kastit. Ajo tha se kishte, “FAPTIMET! DËSHMI! KOHOR! pamjet e ekranit!” për të arritur përfundimisht në përfundimin se Monika ishte një “ngacmuese dhe fyese troll”.

Ndërsa Monica mohoi të ishte personi i vetëm përgjegjës për llogarinë e Reality Von Tease, ajo pranoi se kishte ndonjë përfshirje. Ajo pretendoi se misioni i saj kryesor ishte të rrëzonte Jen Shahun; krimineli i dënuar për të cilin ajo ka punuar dikur. “Unë mendoj se mashtrimi i të moshuarve nga miliona dollarë është një gjë e keqe,” tha ajo në rrëfim. Është e vështirë të debatosh me të.

Prodhuesit e RHOSLC do t’i kishin thënë “katërshit kryesor” për Reality Von Tease nëse do ta dinin

Një burim pohoi se prodhuesit në RHOSLC do të kishin informuar “katër bërthamën” për lidhjen midis Reality Von Tease dhe Monica, nëse do ta dinin. Kjo është Heather, Lisa Barlow, Meredith Marks dhe Whitney Rose.

“Sikur të ishin në dijeni më parë [the ladies’ vacation in] Bermuda, ata kurrë nuk do ta kishin fshehur atë informacion nga katër bërthama, “tha burimi për Page Six. “Ishte një tronditje për të gjithë, madje edhe për Monikën.”

Një burim i dytë shtoi: “Monica e kuptoi se informacioni do të dilte përfundimisht, por ajo shpresonte se do të mund ta kalonte sezonin e saj të parë pa i hedhur askush në kopertinë.”

Duket sikur Monica nuk e kuptoi që ne kishim Sherlock Holmes në kast, në formën e Mormonit tonë të Keq. Ku është Pulitzer i Heather? Dhe ne jemi ende duke u përpjekur për shfaqjen për të rrëmbyer disa nominime për Emmy.

Ribashkimi tre-pjesësh Real Housewives of Solt Lake City i sezonit 4 fillon të martën, më 9 janar, në orën 8/7c në Bravo.