Prodhuesi i rregullave të pompës zbulon kur redaktorët vunë re për herë të parë 'skandovalin'

Klea

Prodhuesi i rregullave të pompës zbulon kur redaktorët vunë re për herë të parë ‘skandovalin’

Kaq shumë muaj pasi u publikua lajmi për lidhjen e Tom Sandoval dhe Rachel Leviss, ka ende pyetje se si kjo u mungua për kaq shumë muaj. Natyrisht, barra më e madhe me sa duket ra mbi miqtë e Ariana Madix dhe shokët e aktorëve që kaluan më shumë kohë me çiftin.

Por, ç’të themi për profesionistët e përfshirë në shfaqje, të cilët, me siguri, e njihnin po aq mirë kastin? Producentja ekzekutive e Bravo, Natalie Neurauter, po ndan perspektivën e saj si një person i brendshëm Rregullat e Vanderpompës.

Dhe ashtu si ne të tjerët, ajo pranon se i sheh gjërat shumë më qartë në prapavijë.

Kreu i ekipit të post-produksionit të Bravo për Vanderpump Rules u ngarkua të rishqyrtonte pamjet për të dhëna se kur Skandoval filloi.

“Producentët tanë ishin në gjendje të riktheheshin dhe të fillonin të kërkonin nëpër filmime për më shumë si të dhëna”, tha Natalie ekskluzivisht për The Wrap. “Ne kishim të gjitha këto pjesë të enigmës. Dhe dukej sikur ishin nga enigma të ndryshme dhe ne nuk dinim si t’i bashkonim. Kështu që ishte e dobishme kur e dini përfundimin që po kërkoni.”

Natalie zbuloi se dyshimet e saj u zgjuan fillimisht nga pamjet e ditës së plazhit. Ajo shpjegoi, “Ne e patëm Rachelin që të vinte në SUR të nesërmen për mëngjes. Ajo kishte qëndruar natën në shtëpinë e Tom Sandoval dhe [Tom] Schwartz ishte aty. Dhe kjo ishte arsyeja pse ajo ishte vonë. Të tre ishin shoqëruar shumë atë vit kështu që nuk dukej e çuditshme. Por mënyra se si ata të gjithë folën për të është ajo që e bëri atë të dallohej tek ne. Fakti që djemtë gënjejnë për këtë. Kjo nuk kishte shumë kuptim për ne derisa afera u zbulua.”

Natalie më pas u pyet nëse diçka tjetër iu hodh asaj kur shqyrtonte pamjet e VPR. Ajo kujtoi një ndryshim në mendimin e Sandoval për krijimin e familjes me Arianën.

Incidenti i fekondimit të vezëve

“Ndihet e qartë në retrospektivë, por një gjë që mbaj mend qartë se nuk kishte kuptim për mua është fakti që Tom nuk donte të vazhdonte përpara me fekondimin e vezëve të Arianës. Sepse ishte diçka për të cilën ai dukej shumë i interesuar në të kaluarën. Dhe në të dytën ajo filloi të fliste përsëri me të. Po e mbyllte. Dhe kjo më dukej e çuditshme. Dhe nuk përputhej me gjithçka që kishim ditur për dëshirën e tij për fëmijë në të kaluarën,” zbuloi Natalie.

Maven e Vanderpump Rules Lala Kent mori shumë kredi nga Natalie për intuitën e saj.

“Ajo ndonjëherë sheh gjëra që të tjerëve u mungojnë. Dhe shumë herë ajo do të flakë gjëra që tingëllojnë aq të egra dhe jashtë murit, saqë duhet të pyesim vërtet nëse ajo po e thotë atë për vëmendje apo thotë se është qesharake? Nuk duhet të mendojmë kurrë për të në atë mënyrë, sepse ajo i sheh gjërat, veçanërisht kur ajo është thjesht e larguar pak prej tyre,” pranoi producenti i Bravo.

Sa i përket vetë Rachel, Natalie tha se nuk kishte “asgjë që më hidhte jashtë”, për sa i përket sjelljes së dyshimtë.

Kasti i Vanderpump Rules aktualisht po xhirohet për sezonin 11.