Problemet e parave të Kim Zolciak dhe Kroy Biermann thellohen

Klea

Problemet e parave të Kim Zolciak dhe Kroy Biermann thellohen

Është absolutisht e pamundur të vazhdosh me statusin e marrëdhënies së Kim Zolciak dhe Kroy Biermann ndërsa divorci i tyre i diskutueshëm vazhdon, dhe kjo shtrihet në problemet e tyre me para. Policët e një minutë po gjykojnë përleshjet e tyre. Në minutën tjetër, Kroy e shoqëron Kimin për të rregulluar vaginën e saj.

Një gjë që ka mbetur e qëndrueshme gjatë gjithë këtij mbytjeje treni janë problemet e parave të The Housewives Real of Atlanta dhe Don’t Be Tardy. I kanë borxh taksa. Shtëpia e tyre është në parapërdorim. Bilanci i objektivit të kartonit të kuq ishte i vonuar. Borxhet e tyre kanë kaluar mbi 1 milion dollarë.

Tani situata është përkeqësuar. Një bankë po vjen për Kim dhe Kroy pasi dyshohet se kanë marrë një hua të madhe dhe kanë anashkaluar gjykatën.

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann i duan paratë: Ata morën një linjë krediti prej 300,000 dollarësh të kapitalit në shtëpi

(Foto nga: Wilford Harewood/Bravo/NBCU Photo Bank/NBCUniversal nëpërmjet Getty Images)

Sipas Radar Online, çifti mori një linjë kredie prej 300,000 dollarësh për kapitalin e shtëpisë, e cila supozohej të maturohej deri në dhjetor 2016. Kim dhe Kroy vazhduan të zgjasnin afatin. Ai shkoi nga gushti 2017 dhe më pas në dhjetor 2017.

Deri në vitin 2018, Kim dhe Kroy pranuan se ata ende i kishin borxh rreth 271,000 dollarë. Ata ranë dakord të fillonin të paguanin 1,132,46 dollarë në muaj duke filluar nga ai shkurt dhe duke përfunduar në janar 2038.

Pagesa e fundit që Simmons Bank mori prej tyre ishte në tetor 2022.

Dokumentet tregojnë se Kim dhe Kroy nuk u paraqitën në gjykatë pasi Simmons Bank u dha atyre dokumentet ligjore më 5 korrik 2023. Ata e morën dosjen më 16 gusht dhe kishin kohë deri më 15 shtator për t’u përgjigjur. Kjo nuk ndodhi kurrë.

Simmons Bank tani po kërkon që bilanci të paguhet plotësisht pasi Kim dhe Kroy janë në mungesë. Të dhënat e bankës tregojnë se ata ende kanë borxh 213 mijë dollarë të kredisë dhe 1,700 dollarë në interes.

Është një gjë e mirë që shtëpia Zolciak-Biermann është më në fund në treg për 6 milionë dollarë. Me këtë ritëm, kjo as nuk do të jetë e mjaftueshme për t’u kujdesur për të gjitha çështjet e tyre të parave. A mund të riposedohet një vaginë e rinovuar?

Me siguri do t’i shohim përsëri Kim dhe Kroy së shpejti kur ata në mënyrë të pashmangshme të rishfaqen në kamerën e trupit të një oficeri policie të Milton, GA. Kim do të jetë gjithashtu në sezonin e ardhshëm të The Surreal Life diku në vitin 2024.