The View

Klea

Prezantuesit e ‘The View’ duan që Joe Biden të ‘tërhiqet dhe të zëvendësohet’ pas debatit të turbullt!

Pamja’ Mikpritësit duan që Joe Biden të “tërhiqet dhe të zëvendësohet” pas debatit të turbullt!

Në episodin e 28 qershorit të Pamjabashkëpret Gëzimi Behar, Sunny Hostin, Sara Haines, Ana Navarrodhe Alyssa Farah Griffin të angazhuar në një diskutim serioz në lidhje me debatin e fundit presidencial të 2024 mes Joe Biden dhe Donald Trump.

Pamja

Rezultati i debatit nxiti Haines dhe Griffin për të sugjeruar atë Biden duhet të konsiderojë dorëheqjen si kandidati demokrat për shkak të performancës së tij të dobët.

The View, bashkë-prezanton Joy Behar, Sunny Hostin, Sara Haines, Ana Navarro dhe Alyssa Farah Griffin

Sara Haines shprehu sinqerisht shqetësimet e saj, duke thënë:

“Ishte vërtet e vështirë për ta parë dhe më dhemb ta them këtë sot, por mendoj se presidenti Biden duhet të largohet dhe të zëvendësohet. Nëse duam të mposhtim Donald Trump në nëntor, atëherë absolutisht mendoj se. Unë mendoj se ekipi i Biden-it e pa atë që po vinte. Kjo është arsyeja pse ata shtynë për një debat më të hershëm, në mënyrë që ata të kenë kohë të ndryshojnë kurs nëse është e nevojshme. Por ata duhet të veprojnë shpejt dhe unë do t’u lutesha atyre që janë më të afërt me Presidentin të bëjnë bisedat shumë të vështira që do t’u duhen dhe jo vetëm për pasojat politike, por për njerëzimin, integritetin dhe trashëgiminë e tij. Kjo është e gjitha në linjë tani.”

Gëzimi Behar

Haines kritikoi më tej qasjen demokrate ndaj moshës së Biden, duke deklaruar:

“Demokratët duhet të ndalojnë së ndrydhuri problemin e moshës. Shumë njerëz janë të shqetësuar për moshën e tij dhe demokratët janë përdredhur në një gjevrek duke thënë: “Mos u besoni syve tuaj gënjeshtar”. Kjo nuk është e vërtetë.’ Gëzimi Behar është 81. Gëzimi Behar në moshën 81-vjeçare nuk është Joe Biden në moshën 81-vjeçare dhe kjo u shfaq plotësisht mbrëmë. Por më lejoni të jem i qartë. Nëse vjen nëntori dhe Donald Trump dhe Joe Biden janë në biletë, unë do të votoj 100% për Presidentin Biden. Alternativa është shumë e frikshme për mua. Por kam frikë se shumë njerëz në atë vend nuk ndihen njësoj.”

Joe Biden

Alyssa Farah Griffin bëri jehonë të Haines-it ndjenjat, duke theksuar tronditjen e saj nga performanca e debatit të Biden:

“Isha vërtet i tronditur nga të Bidenit performancën gjatë debatit dhe duke e quajtur atë jashtëzakonisht më keq nga sa prisja.” Griffin gjithashtu theksoi performancën e Trump, duke thënë: “Donald Trump ishte gjithashtu katastrofik dhe gënjeu rrugën e tij”, por vuri në dukje se “dobësia fizike e Biden ishte aq e keqe sa e tejkalonte marrëzinë e Trump”.

Pamja

Griffin ishte e prerë në vlerësimin e saj:

“Performanca e Biden ishte aq e keqe sa eklipsi gjithçka që tha Donald Trump. Donald Trump është një kërcënim për demokracinë tonë. Ne kemi nevojë për dikë që mund ta mposht atë… (Joe) duhet të vendosë vendin përpara ambicies së tij dhe ai duhet të tërhiqet dhe të kalojë stafetën. Shënoni fjalët e mia, nëse është Trump kundër Biden, do të jetë Trump.”

Joe Biden

Ana Navarro ofroi një qëndrim më mbështetës ndaj Bidenit, duke theksuar karrierën dhe karakterin e tij të gjatë:

“Derisa Joe Biden të më thotë se po heq dorë, unë nuk do të heq dorë nga Joe Biden.” Ajo pranoi plakjen e tij, por theksoi rëndësinë e zgjedhjes në zgjedhje, duke thënë: “Zgjedhja binare mbetet e njëjtë. Ai dukej i moshuar dhe dukej i moshuar dhe është i moshuar, por zgjedhja nuk është ndryshe. Ishte një burrë shumë i vjetër kundër një njeriu shumë të keq.”

Pamja - Whoopi Goldberg

Segmenti u mbyll me drejtuesit që ftonin shikuesit të shikonin diskutimin e plotë në internet, duke nënvizuar rëndësinë e këtij debati në formësimin e zgjedhjeve të ardhshme presidenciale.