Pretendimet e Tom Sandoval se ai ishte ryshfet për rregullat e pompës së filmit

Klea

Pretendimet e Tom Sandoval se ai ishte ryshfet për rregullat e pompës së filmit

Tom Sandoval’s reputacioni nuk e pikturon atë në dritën më të favorshme. Dhe fjalët e tij nuk kanë shumë peshë kur bëhet fjalë për besueshmërinë. Sandoval është ende mallra të ndotura. Dhe për disa arsye të pashpjegueshme, ai filloi një podcast.

Ndoshta kushdo që akordohet është i interesuar vetëm se çfarë niveli i iluzionit është Rregullat e Vanderpompës ylli mund të ndajë me audiencën. Dhe menjëherë nga porta, Sandoval bëri pretendime që po kundërshtohen nga persona që kanë afërsi me këtë çështje.

Sipas Sandoval, Bravo u tërhoq nga marrëveshja

Gjatë episodit premierë të podcast-it të tij, Everybody Loves Tom, Bravolebrity pretendoi se drejtuesit sugjeruan se ai nuk do të merrte një rol në Shtëpia e dimrit nëse ai nuk filmonte pasi u publikuan lajmet për lidhjen e tij me Rachel Leviss.

Tifozët e VPR do të kujtojnë se si kamerat Bravo shtuan një episod në Sezonin 10 me gjithë reagimin pas skadovalit. Lisa Vanderpump dhe Scheana Shay ranë dakord të filmonin me Sandoval. Ata ishin të vetmit anëtarë të kastit që ranë dakord ta bënin këtë.

Tani, Sandoval insinuoi se e vetmja arsye që pranoi të filmonte me ta ishte një shfaqje tjetër. Ai tha se kishte një premtim për një sezon në Winter House për të ëmbëlsuar marrëveshjen.

“Ata e varën atë karotë para meje, dhe kështu unë filmoj”, tha ai gjatë podcast-it.

Kjo është një akuzë që do të kërkonte disa prova të forta për t’u verifikuar. Dhe RadarOnline foli me një burim të afërt me këtë çështje, i cili vuri në dyshim vërtetësinë e saj.

Sandoval shtoi se drejtuesit e Bravo u tërhoqën nga premtimi i tyre edhe pasi ai kishte përmbushur detyrimin e tij.

“Përfundova duke filmuar me Scheana dhe Lisa, dhe më pas Winter House përfundoi duke thënë, ‘Epo, jo. Nuk ka kuptim të shkosh,” shpjegoi Sandoval.

Nëse fillimi i podcast-it të tij është ndonjë tregues i aftësisë së tij për të lexuar dhomën, Sandoval mund të mos ketë kuptim. Popullariteti i tij mori një zhytje të tillë pas skadovalit, saqë ndoshta drejtuesit nuk donin ta vendosnin atë në Winter House.