Premiera e sezonit 10 të 90 ditëve të fejuara: Zbulimet e bombave

Klea

Premiera e sezonit 10 të 90 ditëve të fejuara: Zbulimet e bombave

I fejuari 90 ditor Premiera e sezonit 10 u transmetua së fundmi, dhe djalë, a ka shumë për të folur! Premiera shënoi rikthimin e çiftit kontrovers Gino Palazzolo dhe Jasmine Pineda, të cilëve më në fund u miratua viza K-1. Tre çiftet e tjera të prezantuara para shikuesve ishin Rob Warne dhe Sophie Sierra, Nikki Exotika dhe Justin, dhe Ashley Michelle dhe Manuel.

Secili çift zbuloi disa sekrete të këndshme gjatë premierës, e cila e vendos këtë sezon si një nga më dramatikët deri më tani. Këta çifte janë tashmë më interesantë se ato të sezonit 9 të të fejuarit 90 Day, të cilin shikuesit e quajtën një festë përgjumjeje. Nga pabesia te gënjeshtrat mashtruese, ja gjithë çaji që po binte gjatë premierës së sezonit 10 të të fejuarit 90 ditë.

Xhino dhe Jasmina po fshehin të dy një sekret të madh

Për habinë e askujt, udhëtimi K-1 i Xhino dhe Jasmine është tashmë në një fillim të vështirë. Jasmine zbuloi se ishte e pandershme me Xhino për disa para që ai i kishte dhënë. Gino i dha Jasmines paratë për fustanin e saj të nusërisë, por ajo i përdori ato për një procedurë braziliane të heqjes së të pasmeve. Si rezultat, Jasmine tani nuk ka asnjë fustan nusërie.

Xhino, nga ana tjetër, nuk arriti të ishte i hapur me Jasmine për të lënë punën e tij. Xhino mendonte se kjo ishte një gjë e rëndësishme për të, në mënyrë që të mund ta ndihmonte siç duhet Jasmine të përshtatej me jetën në Amerikë. Megjithatë, Xhino shprehu shqetësimin se nuk do të mund t’i plotësojë të gjitha nevojat kozmetike të Jasmine-it, të cilat ajo sigurisht i merr shumë seriozisht.

Manuel nuk ishte i hapur me nënën e tij për Ashley

Ashley dhe Manuel ishin një nga çiftet e reja të prezantuara dhe historia e tyre tashmë është mjaft magjepsëse. Çifti ka një histori interesante, pasi fillimisht u njohën shumë vite më parë dhe u fejuan. Megjithatë, të dy u ndanë, por më vonë u rilidhën pasi Ashley la një lidhje tjetër. Ashley nuk i ka thënë Manuelit se ajo është një shtrigë, por ai mund të fshehë një sekret edhe më të madh.

Ashley zbuloi se Manuel nuk kishte qenë i sinqertë me nënën e tij se pse po largohej nga Ekuador. Manuel i tha mamasë së tij se po largohej për të udhëtuar në një pjesë tjetër të Ekuadorit për punë, dhe nuk e përmendi kurrë Ashley-n apo Amerikën. Ky është një flamur i madh i kuq dhe shikuesit janë kurioz se pse Manuel po e fsheh Ashley-n nga familja e tij.

Rob dhe Sophie tashmë kanë shumë çështje besimi

Rob dhe Sophie derdhën shumë çaj në lidhjen e tyre gjatë premierës, e cila tashmë duket toksike. Ndërsa ishte në studio kërcimi me një mik, Rob filloi të hapej për disa nga shqetësimet e tij me Sophie. Shoku i Robit hodhi bombën se kishte parë Sophie në Bumble, ndërsa ajo ishte duke vizituar Robin në Los Anxhelos. Rob e siguroi atë se Sophie thjesht po kërkonte miq, megjithëse shoku i tij e bëri të qartë se ajo ishte në anën e takimit të aplikacionit.

Sophie, nga ana tjetër, tregoi një histori tjetër. Vendasja britanike shpjegoi se ndërsa ajo dhe Rob po kalonin një problem të ashpër, ai kishte filluar të shihte një grua tjetër. Megjithatë, Sophie theksoi se kjo ishte në të kaluarën dhe ajo dëshironte të ecte përpara me Robin. Rob nuk e përmendi kurrë këtë, kështu që do të jetë interesante të shihet nëse do të ndodhë sapo Sophie të arrijë në Amerikë.

Fillimisht Nikki nuk i tha Justinit se ishte transgjinore

Nikki dhe Justin ishin çifti i ri i fundit i prezantuar dhe historia e tyre tashmë është kaotike. Nikki u takua me Justinin teksa po udhëtonte në Moldavi, fillimisht për të takuar një burrë tjetër. Fati e bëri bashkë çiftin dhe ata e goditën menjëherë. Mund të jetë gjithashtu mirë të dini se emri i vërtetë i Justin është Igor, por Nikki vendosi ta quante Justin për lehtësi.

Konflikti i vërtetë në historinë e këtij çifti buron nga fakti që Nikki nuk i tha Justinit se ishte transgjinore për një kohë të gjatë. Nikki më në fund hodhi bombën mbi Justin gjatë një debati të ashpër, të cilin ai nuk e pranoi mirë. Çifti u ndanë por tani janë ribashkuar pas 15 vitesh. A do të jetë më në fund koha e tyre, apo sekreti i Nikit do të shkaktojë sërish përçarje mes tyre?