Premiera e Artë Bachelor ia kalon premierën e fundit të serisë origjinale

Klea

Premiera e Artë Bachelor ia kalon premierën e fundit të serisë origjinale

Beqari i Artë ishte gjithmonë një rrezik, por i llogaritur. Kur ABC bëri njoftimin, fansat e ekskluzivitetit të The Bachelor fillimisht u hutuan. Si do ta jepnin të rriturit e moshuar dramën për të cilën ishte e njohur ekskluziviteti?

Megjithatë, nuk dukej se ishte aspak qëllimi. Reality TV ka pasur gjithmonë demografinë më të lartë tek të rriturit 18-49 vjeç. The Golden Bachelor do të kishte qenë, në teori, një përpjekje për të kapur audiencë më të vjetër. Ndërsa materiali promovues për shfaqjen vazhdonte, të gjithë audienca kishin filluar të hynin në bord.

Gerry Turner rrëmbeu zemrat e mijëra njerëzve para se shfaqja të transmetohej. Pamja e tij e bukur sigurisht që ndihmoi, por historia e tij ishte edhe më tërheqëse. Në kohën kur filloi nata e premierës, dukej sikur kësti i ri mund të tejkalonte edhe Bachelor in Paradise. Por duket se ka bërë edhe më mirë se sa e priste dikush.

Premiera e Golden Bachelor shkatërron pritshmëritë

The Hollywood Reporter detajoi se premiera e The Golden Bachelor fitoi 4.36 milionë shikues të enjten mbrëma. Kjo është shikueshmëri jashtëzakonisht e mirë. Shifrat e Golden Bachelor ishin 47 për qind më të larta se sezoni 27 i The Bachelor. Në mënyrë të ngjashme, kësti i ri i ekskluzivitetit kishte 44 për qind shikueshmëri më të lartë se episodi i parë i Charity Lawson.

Dhe nëse sezoni i Charity është diçka për t’u nisur, shikueshmëria e The Golden Bachelor do të rritet vetëm nga premiera. Audienca e premierës në të njëjtën ditë ishte më e madhja për çdo episod ekskluziviteti që nga marsi 2022. Megjithatë, The Reporter detajoi se vlerësimet e së njëjtës ditë nuk përfshijnë transmetimin.

Në teori, The Bachelor dhe Bachelorette do të merrnin më shumë shikueshmëri në transmetim nga audienca më e re. Interesante, The Golden Bachelor tërhoqi pothuajse po aq shikues më të rinj sa ekskluziviteti kryesor në janar. Për më tepër, The Golden Bachelor ishte shfaqja më e mirë në mesin e transmetimeve në rrjet atë të enjten mbrëma.

Beqaria e Artë vazhdon të enjten në orën 8/7c në ABC.