Captain Lee

Klea

Poshtë Deck’s Captain Lee etiketon skandalin e dokumenteve të falsifikuara të kapitenit Sandy si një mësim të turpshëm!

Poshtë Deck’s Captain Lee etiketon skandalin e dokumenteve të falsifikuara të kapitenit Sandy si një mësim të turpshëm!

Kapiten Lee Rosbach peshonte Kapiten Sandy Yawn duke hequr një bosun gjatë Poshtë Deck Mesdheut premierë, pasi ai nuk arriti të dorëzonte dokumentet e duhura në fillim të sezonit të çarterit të sezonit 8.

Kapiten Lee

Poshtë kuvertës alum u dëgjua gjatë episodit të 4 tetorit të podcast-it të tij, “Salty with Captain Lee”. Kapiten Sandy tha se te Ruan Irving dokumentacioni i dorëzuar ngriti disa flamuj të kuq përpara se ta largonte nga anija.

“Kur tërhiqeni në një port të huaj si kapiten, ju i nënshtroheni inspektimit të shtetit të flamurit – në varësi të flamurit që mbani – nga zyra atje. Ata mund të hyjnë në bord në çdo kohë dhe të kalojnë nëpër të gjithë anijen. Jo vetëm personeli, por vetë varka. Kapiten Lee i shpjegoi bashkë-prezantuesit, Sam DeCavalcanti, në lidhje me Kapiten Sandy shprehu shqetësimet.

Kapiten Sandy Yawn

Kapiten Lee vuri në dukje se ekzistonte një “zonë gri” në lidhje me e Ruanit licencë e dorëzuar.

Ai vazhdoi — “Nuk isha i vetëdijshëm që një bosun kishte nevojë për një certifikatë Yachtmasters, e cila nuk është e njëjtë me një licencë të Rojes Bregdetare të SHBA-së e cila njihet kudo në botë. Një licencë Yachtmasters njihet vetëm në varkat e bardha, të cilat janë varka me qira dhe jahte në pronësi private. Ato nuk njihen në anijet tregtare.”

Kapiten Lee Rosbach

Kapiten Sandy vuri re se e Ruanit licenca mjekësore “nuk u certifikua” gjatë episodit premierë të 25 shtatorit. Bosun pranoi se dokumentet e tij të dorëzuara nuk ishin origjinale kështu Ranor i kërkoi të kontaktonte një mik për të përcjellë dokumentet e kërkuara përmes postës. Më pas ka telefonuar Autoriteti Portual Ranor për ta njoftuar atë se një kopje e skanuar e e Ruanit Zotëruesit e jahteve përfshinin një kopje të fotografisë së një personi tjetër.

“Duhet të jesh i frikshëm duke bërë shaka me mua,” Ranor tha kamerave. “Kjo është fotografia e dikujt tjetër e Ruanit certifikatë. Ky është madhor, ky është si një nivel krejt tjetër. Kjo nuk është në rregull. E gjithë anija mund të arrestohej për shkak të një anëtari të ekuipazhit.”

Kapiten Lee

Ruan luftoi për të komunikuar një shpjegim të pranueshëm, duke treguar Ranor—“Në një nga varkat për shkak se bileta kishte skaduar, na duhej të bënim një biletë shpejt. Një djalë erdhi në varkë dhe ai na lëshoi ​​biletat tona. Unë kam qenë në varka për tre vjet me të njëjtën biletë dhe ju betohem Zotit gjëja e fundit që më shkon në mendje është se bileta ishte false.

Kapiten Lee

Kapiten Sandy tha Ruan se ai duhet të largohet nga varka dhe të gjejë dokumentet e humbura. Ai më vonë i tha asaj, përmes një telefonate, se kishte vendosur të largohej nga puna.

“Më falni për këtë kapiten, por nuk mendoj se do ta rregulloj biletën në kohë. Nuk dua ta mbaj më anijen lart, thjesht do të kthehem në shtëpi dhe nuk mendoj se do të kthehem”, tha ai. “Thjesht po vendos të heq dorë dhe të kthehem në Afrikën e Jugut. Unë thjesht do të kthehem në shtëpi dhe do të zgjidh atë që duhet të zgjidh.

Kapiten Sandy Yawn

Kapiten Lee theksoi se problemi duhet të ishte zgjidhur gjatë procesit të verifikimit të prodhimit, përpara xhirimeve.

“I vetmi person që është përgjegjës për gjithçka që ndodh në atë anije është kapiteni,” tha ai. “Autoriteti Shtetëror Portual nuk jep si-t [if you are filming a show]. Kjo nuk është futja e parave në xhepin e tyre. Nuk u intereson.”

Kapiten Lee Robasch

Ai gjithashtu pyeste veten pse Kapiten Sandy nuk e kapi problemin më herët.

“Pse ajo nuk përputhej me atë kur shikonte kredencialet e tij?” ai pyeti. “Nuk e kam idenë. Unë po shikoj kredencialet e të gjithëve dhe po shqyrtoj këdo që hyn në barkën time. Unë jam përgjegjës dhe e marr këtë seriozisht.”

Kapiten Lee Rosbach

Kapiten Lee sqaroi se nuk besonte se mbikëqyrja fillestare ishte e qëllimshme.

“Është çështja e saj. Ajo merr çfarëdo çmimi që merr për mungesën [the problem]. Është përgjegjësi e kapitenit. Për mua, do të ishte kaq e turpshme të dorëzoja dokumente që nuk i kisha ekzaminuar më parë. Mendoj se ajo po përpiqej të tërhiqte një të shkëlqyeshme? Jo”, tha ai. “Nuk ka asnjë ndryshim sepse ajo është në fund të fundit përgjegjëse.”

Kapiten Lee

Ai këshilloi – “Më vjen keq që ajo duhej ta kalonte këtë, por ky është një mësim i mësuar mirë. Beso por verifiko.”

Poshtë Deck Mesdheut transmetohet të hënën në orën 21:00 ET në Bravo.