Xandi Oliver është një yll në sezonin 11 të poshtë kuvertës - Ja pse

Klea

Poshtë Deck Sezoni 11 Anëtarët e kastit duan të shohin përsëri

Poshtë kuvertës, Sezoni 11 ka qenë interesant deri më tani, me disa ulje-ngritje. Fraser Olender dhe Ben Willoughby janë dy anëtarët e vetëm të ekuipazhit të rikthyer, të cilët filluan sezonin 11 me një kast krejtësisht të ri. Ndërsa kapiteni Kerry Titheradge ishte paraqitur më parë në Below Deck Adventure, sezoni 11 shënon paraqitjen e tij të parë në serinë OG.

Kasti i Sezonit 11 të Below Deck ka qenë në të gjithë vendin që nga fillimi i sezonit. Ndërsa disa nga anëtarët e ekuipazhit kanë qenë jashtëzakonisht të pëlqyeshëm, të tjerë kanë lënë një shije të keqe në gojën e shikuesve. Katër pjesëtarë të kastit na kanë spikatur deri më tani, të rinj dhe të vjetër. Ne me siguri shpresojmë që Bravo do t'i rikthejë këta katër në një moment së shpejti!

Xandi Olivier

Xandi Olivier është një stjuardesë krejt e re në Sezonin 11 të Below Deck dhe unë e dua atë. Një nga gjërat më të mira të Xandit deri më tani ka qenë aftësia e saj për të qëndruar jashtë dramës. Shefi Stew Fraser e ka pasur të vështirë të menaxhojë ekipin e brendshëm gjatë gjithë sezonit, por Xandi nuk i ka dhënë atij ndonjë problem. Në vend që të shqetësohet për atë që po bëjnë shokët e saj të zier, Xandi është thjesht i shqetësuar për të kaluar çdo ditë pa probleme.

Për më tepër, Xandi është e mahnitshme në punën e saj, e cila gjithmonë i shton pikët. Xandi ka treguar një talent unik kur bëhet fjalë për shtrimin e tavolinave dhe gjithashtu shkëlqen në mbajtjen e shtëpisë. Kur është jashtë detyrës, Xandi vazhdon të argëtohet me batutat e saj gazmore gjatë rrëfimeve. Xandi ka qenë një frymë e freskët në Sezonin 11 të Below Deck dhe shpresoj se ajo do të kthehet sezonin e ardhshëm.

Anthony Iracane

Shefi i kuzhinës Anthony Iracane ka qenë gjithashtu një kënaqësi për t'u parë, dhe ne me siguri shpresojmë që sezoni 11 nuk do të jetë i fundit i tij. Anthony është padyshim një nga kuzhinierët më të mirë në historinë e Below Deck, ai ka bërë një magji serioze të ndodhë në pjatat e tij. Të ftuarit kanë mbetur të impresionuar me ushqimet e Anthony-t, kartë pas karte, dhe ne mund ta kuptojmë pse! Anthony nuk është vetëm një kuzhinier, por një artist, pasi prezantimi i tij nuk dështon kurrë.

Përveçse është i mahnitshëm në punën e tij, Anthony ka qëndruar edhe jashtë dramës ashtu si Xandi. Kjo është gjithmonë freskuese, pasi drama plaket pas një kohe dhe thjesht nuk është argëtuese për t'u parë. Anthony është i këndshëm për t'u parë, pavarësisht nëse ai është i vështirë në punë në kuzhinë ose bën shaka gjatë rrëfimeve. E preferuara ime personale është historia e tij për humbjen e gruas së tij nga xhaxhai i tij, që thjesht nuk ndodh çdo ditë.

Fraser Olender

Kjo mund të jetë paksa e diskutueshme, por më dëgjoni. Fraser e do dramën më shumë se kushdo, por në fund të fundit, ai është një Chief Stew i shkëlqyer. Kur bëhet fjalë për punën e tij, Fraser gjithmonë vë këmbën e tij më të mirë përpara dhe është gjithmonë një sukses i madh me të ftuarit. Ndërsa ka situata me anëtarët e tjerë të ekuipazhit që ai mund t'i trajtonte më mirë, Fraser është gjithsesi një ton argëtues për t'u parë.

Është gjithashtu e qartë se Fraser është një person shumë i sjellshëm, gjë që e bën atë të këndshëm në ekran. Fraser kishte shumë durim me Cat Baugh dhe bëri çmos për ta bërë atë të rehatshme përpara se ajo përfundimisht të vendoste të largohej. Ndërsa Fraser është sigurisht pak i përulur ndonjëherë, ai e thotë mirë. Fraser meriton një sezon tjetër për të provuar veten dhe për të vazhduar të rritet, kështu që unë shpresoj se ai do të kthehet përsëri si Shefi Stew.

Kapiteni Kerry Titheradge

Dhe së fundi, më e mira për të fundit! Kapiteni Kerry ka bërë një punë të mrekullueshme duke udhëhequr ekuipazhin në Sezonin 11 të Below Deck, dhe ne shpresojmë që ai të vazhdojë ta bëjë këtë për shumë sezone në vijim. Pas largimit të kapitenit ikonik Lee Rosbach, kapiteni Kerry kishte këpucë të mëdha për të mbushur. Kapiteni Kerry e përqafoi sfidën ballë për ballë dhe ka bërë një punë të shkëlqyer deri më tani.

Ndërsa kapiteni Kerry ka qenë i sjellshëm dhe i kuptueshëm me ekuipazhin, ai gjithashtu ka një qëndrim jo të pakuptimtë ndonjëherë. Kapiteni Kerry mori vendimin e duhur për të shkarkuar Bosun Jared Woodin, pasi i dha shumë shanse për të provuar veten. Nga ana tjetër, kapiteni Kerry është i sjellshëm me macen pasi ajo vendos se largimi është përfundimisht vendimi më i mirë për të. Kapiteni Kerry është një djalë i mrekullueshëm përreth, dhe shpresoj ta shoh përsëri pas Sezonit 11 të Below Deck.

Shikoni të hënën në mbrëmje në “Blow Deck” në Bravo.