Poshtë Deck Med Bosun Ruan Irving thyen heshtjen pas skandalit të dokumenteve të rreme

Klea

Poshtë Deck Med Bosun Ruan Irving thyen heshtjen pas skandalit të dokumenteve të rreme

Ruan Irving bëri mjaft hyrje në Poshtë kuvertës së Mesdheut Episodi premierë i Sezonit 8. Ai mezi u fut në derë përpara se të merreshin në pyetje dokumentet e tij. Për më tepër, certifikata e tij e Yacht Masters u cilësua si një falsifikim. Kapiteni Sandy Yawn duhej të ndiqte ligjin detar dhe të linte në doke bosun më të shkurtër mbretërues në historinë e Below Deck.

Prandaj, Ruan shkoi në mediat sociale për të ndarë anën e tij të historisë. Natyrisht, ka një shpjegim krejtësisht të arsyeshëm për gjithçka.

Ruan mendon se ishte “mashtruar”

Vendasja nga Afrika e Jugut filloi duke falënderuar “të gjithë të përfshirë dhe kjo e bëri atë të ndodhë!”

Më pas, Ruan bëri sugjerime se ai orkestroi një situatë që do ta bënte të besueshme daljen nga jahti.

Shpjegimi

“Për përgjimet që thonë se kam falsifikuar vdekjen e një shoku vetëm për t’u larguar nga shfaqja sepse problemi i certifikatës ke disa probleme serioze. Nuk luani me vdekjen”, ka shkruar ai.

Pastaj erdhi shpjegimi i gjatë se përse Ruani nuk po mbante origjinalet e tij.

“Të gjitha kopjet e mia origjinale të shtypura ishin në Afrikën e Jugut,” shpjegoi ai. “Unë kurrë nuk udhëtoj me ta, prandaj marr kopje të certifikuara! Tani emisioni kishte kopje të kopjeve të vërtetuara. Sepse unë u dërgova kopje sipas kërkesës (askush nuk kërkoi kurrë origjinalet derisa MCA të hynte në bord). Pas shfaqjes, unë fluturova në Cape Town dhe mora certifikatat e mia dhe i dërgova shfaqjes një video me të gjitha origjinalet.”

Ai më pas iu drejtua certifikimit të mjeshtërve të jahteve në dukje të falsifikuar. Gjatë episodit, kapiteni Sandy u bë shumë i dyshimtë kur ajo skanoi letrat e Ruan dhe fytyra e një personi tjetër doli.

“Tani mjeshtri i jahteve ishte çështja kryesore, ishte nëpërmjet një djali që punonte në shkollë. Unë kisha bërë mjeshtrit e mi të jahteve para 5 vitesh e ca më parë me të cilët kontaktova dhe kërkova të zgjatja datën time të skadencës për shkak të shfaqjes etj! Pagova një tarifë dhe më dërguan një kopje të pasme dhe të përparme të mjeshtrave të jahteve me datë të re skadence. Shfaqja filloi. Dhe më pas MCA zbuloi se nëse skanoni barkodin del me emrin dhe fotografinë e dikujt tjetër. A u mashtrova? Me shumë mundësi!!” deklaroi Ruan.

“Ka kaluar një vit që nga shfaqja dhe të gjitha certifikatat e mia janë përditësuar dhe origjinalet janë gjithmonë tek unë. Mësimi i nxjerrë”, përfundoi ai postimin e tij.

Merreni të hënat mesdhetare poshtë kuvertës në 9/8c në Bravo.