Poshtë Deck Down Under Preview: Kapiteni Jason përballet me Tzarina

Klea

Poshtë Deck Down Under Preview: Kapiteni Jason përballet me Tzarina

Sa i përket kërkesave të egra të mysafirëve, darka e stilit hibachi është e bukur atje lart. Nëse, sigurisht, ju faktorizoni këtë Shef Tzarina Mace-Ralph nuk është i trajnuar për të bërë hibachi. Është përfshirë flaka e hapur dhe darka po shërbehet në një hapësirë ​​të mbyllur që është jahti. Çfarë nuk mund të shkonte keq?

Dhe pikërisht aty po vinte Tzarina kur nuk pranoi të bënte darkën. Të imagjinosh më të keqen me siguri. Është e kuptueshme ankthi. Por në një super-jaht, askush nuk e merr jo si përgjigje. Dhe kjo përfshin Kapiten Jason Chambers.

Kapiteni Jason pranoi “zhgënjimet” e Tzarina

Do të ketë një bisedë për këtë çështje midis kapitenit dhe kuzhinierit në episodin e ardhshëm të Poshtë Deck Down Under. Kjo është sipas pamjes paraprake të publikuar rishtazi për episodin.

Dhe Tzarina e dinte se po vinte. “A po më thonë”, pyeti ajo ndërsa u kthye në galerë. Ishte në hapësirën e saj të punës që kapiteni Jason zgjodhi të fliste në lidhje me refuzimin e saj për të bërë darkën.

“Jo, ne do të kemi një bisedë,” tha kapiteni Jason. Për meritë të tij, ai u sigurua që Tzarina të mos ndihej në mbrojtje.

“Lërini të gjitha të shkojnë dhe merreni vetëm me atë që keni para jush. Por ne vetëm duhet të vazhdojmë me të,” vazhdoi ai.

Tzarina dukej se po e përcaktonte atë kur ajo u përgjigj: “Nuk do të them asgjë. Na vjen keq. E urrej kete.”

“Nuk është ajo që do të dëshironit të ishte. Asgjë nuk do të jetë kurrë e lehtë. Çfarëdo që të bëni do të ketë pengesa. Ata e donin këtë stil. Kështu që ju e bëni atë ashtu siç mund ta bëni, “vazhdoi kapiteni Jason.

Tzarina donte që Culver Bradbury të dilte me kostum dhe të argëtohej ndërsa ajo shërbente darkën. Kapiteni Jason dyshonte se kuzhinieri donte të fshihej pas mashtrimeve të Culver. Ai nuk e miratoi planin, kështu që Tzarina do të duhej të shkonte e vetme para të ftuarve. Pikërisht atëherë ajo filloi të rrotullohej.

Kapiteni Jason përfundoi: “Ju keni zhgënjime. Kjo është mirë. Por, përpiquni dhe lëreni të shkojë. Punoni me sukses.”

Fjalimi i madh e bëri mashtrimin. Shefi i kuzhinës rifitoi besimin e saj dhe u dha një darkë të suksesshme të ftuarve në charter.

Në rrëfim, kapiteni Jason shpjegoi pse i tha atë që i bëri shefit të kuzhinës.

“Tzarina ka nevojë vetëm për inkurajim,” tha ai. “Ajo duhet të dijë të kafshojë pak nga pak dhe ajo do të arrijë atje.”

Merr “Blow Deck Down Under të hënën” në 9/8c në Bravo.