Poshtë Deck Down Under Bosun pushuar për sjellje të pahijshme seksuale të mbrojtur nga e dashura: "Ai ishte vetëm duke aktruar"

Klea

Poshtë Deck Down Under Bosun pushuar për sjellje të pahijshme seksuale të mbrojtur nga e dashura: “Ai ishte vetëm duke aktruar”

Paralajmërim për shkaktimin: Të mbijetuarit e SA duhet të jenë të kujdesshëm për të lexuar këtë përmbledhje, e cila përfshin përshkrime të skenave që mund të jenë nxitëse për ata që kanë përvoja të përbashkëta.

Poshtë Deck Down Under transmetuan disa skena vërtet tronditëse këtë javë. Teksa stjuardesa Margot u shua në shtratin e saj, pas një nate të rëndë me alkool, një tjetër anëtar i ekuipazhit vendosi të ngjitej në kokat e saj, pa pëlqimin, nudo. Ishte shqetësuese, dhe ajo që do të kishte ndodhur nëse prodhimi nuk do të kishte hyrë menjëherë në punë, nuk është duke menduar.

Fatmirësisht, ata e bënë. Së bashku me shefin merak Aesha Scott dhe kapitenin Jason Chambers, pala ofenduese u pushua nga puna. Kështu ishte një tjetër merak, i cili mbronte veprimet e përbindëshit. Tani, një person tjetër është futur për të mbrojtur sjelljen e rëndë. E dashura e fajtorit.

A i është larë truri?

Llogaria në Instagram @bravoandcocktails_ ndau imazhin e mësipërm. Ajo tregonte një bisedë mes një shikuesi të emisionit dhe të dashurës së burrit që u pushua nga puna për sjellje të pahijshme seksuale.

“Fakti që je (sic) me këtë njeri tregon se e pranon sjelljen e tij për të qenë grabitqar”, tha fansi. E dashura u kthye me disa pretendime mjaft të egra.

“Vajzë ai thjesht po aktronte, është një shfaqje televizive dhe nuk është jeta reale.”

Unë do t’ju lë ta tretni atë për një sekondë. Cili njeri me mendje të mirë do të regjistrohej për të luajtur në një rol të tillë, ku skenat do të portretizohen si realitet? Nuk ka kuptim në asnjë botë.

Për të mos përmendur, Below Deck Down Under është një reality show. Ka skena të strukturuara, të tilla si ekuipazhi që ecën në marinë, por nuk ka asnjë skenar për të ndjekur. Personat e përfshirë nuk janë aktorë. Pra kjo mbrojtje? Është BS.

Below Deck Down Under vazhdon të hënën në 8/7c në Bravo.

Jo do të thotë jo. Çdo herë të vetme. Linjat telefonike kombëtare mund të ndihmojnë në lidhjen e viktimave, të mbijetuarve dhe rrjetet e tyre mbështetëse të lidhen me burimet lokale. Për më shumë informacion dhe burime, mund të vizitoni: https://victimconnect.org/resources/national-hotlines/