Poshtë Deck Down nën sezonin 2 kultivoi një mjedis të rrezikshëm për ekuipazhin, ja pse

Klea

Poshtë Deck Down nën sezonin 2 kultivoi një mjedis të rrezikshëm për ekuipazhin, ja pse

Sezoni 12 i Poshtë Deck Down Under i ka vënë fansat në një udhëtim të dreq. Sezoni ka qenë ai për t’u kujtuar mes Aesha Scott që ka treguar qëndrimin e saj pozitiv për çdo statut dhe shkarkimin e dy anëtarëve inferiorë. Megjithatë, ka pasur më shumë se një herë kur ekuipazhi i jahtit është vënë në rrezik. Puna në një jaht vjen me pjesën e saj të drejtë të rrezikut. Nga humbja e një gjymtyre, mbytja ose tronditja e lehtë nga hyrja në derën rrëshqitëse të sapo pastruar. Ekipi dëshiron t’i mbajë çështjet në minimum, por këtë sezon zbuloi disa vrima në atë plan.

Gratë e trazuara

Këtë sezon, të ftuarit femra në charter po bëhen veçanërisht të papërshtatshme me anëtarët meshkuj të ekuipazhit, gjë që është problematike. Më parë, kishin qenë të ftuarit meshkuj të çarterit ata që shpesh kapeshin duke flirtuar me gjellët. Tifozët e Poshtë Deck kanë dëgjuar që ekuipazhit t’i thuhet më shumë se një herë se të ftuarit mund të marrin gjithçka që duan. Megjithatë, ideja e klientit është gjithmonë premisa e drejtë ndihmon për të krijuar një atmosferë ku anëtarët e ekuipazhit nuk mendojnë se janë në gjendje t’i thonë jo mysafirëve që janë të papërshtatshëm. Sinqerisht, po bëhet rrëqethëse.

Karta e fundit e Zara Rowbothan dhe Melissa Pieroni dhe grupit të tyre të vajzave patën një luftë thashetheme që shpërtheu herët në statutin e tyre. I gjithë argumenti erdhi nga Ji Kim që harroi disi se ishte intolerante ndaj laktozës dhe u shfaq duke marrë një pilulë për të ngrënë djathë. Sido që të jetë, është problemi i saj me gazin, apo jo? Epo, shumica e grave të tjera u grumbulluan mbi Ji dhe e ngacmuan atë. Zonjat përfundimisht e kaluan çështjen kur ekuipazhi mashkull veshi Budgy Smugglers për darkën e natës së parë.

Megjithatë, ajo që kapën kamerat ishte më shumë se disa vajza të egra. Ndihej sikur disa nga këta të ftuar të çarterit ishin në vapë. Oreksi i zonjave për shoqërinë mashkullore ishte ngacmimi seksual kufitar. Kamerat treguan gra duke kapur këmbët e Culver Bradbury dhe Harry van Vliet dhe duke i vendosur fytyrat e tyre në mënyrë të pasigurt pranë thasëve të topit. Ndërsa djemtë dukej se qeshnin gjatë takimit, gratë, së paku, i objektivizuan këto deckhands. Ka lënë një shije të keqe në gojën e shikuesve.

Punësimi i anëtarëve të ekuipazhit pa përvojë

Adam Kodra fitoi shikuesit me theksin e tij të Bruklinit dhe dashurinë intensive për familjen. Por kishte vetëm kaq shumë herë që shikuesit mund të dëgjonin se sa shumë ai e donte familjen e tij dhe donte t’i blinte një shtëpi. Fatkeqësisht, i gjithë gjaku, djersa dhe lotët e Adamit nuk e kompensuan faktin që ai ishte i papërvojë. Kapiteni Jason Chambers iu desh ta pushonte pasi Adam e lëshoi ​​aksidentalisht spirancën, duke shkaktuar dëme në vlerë prej 1000 dollarësh ndërsa anija ishte në lëvizje, duke shkaktuar probleme të mëdha sigurie për anijen dhe ekuipazhin. Kuverta ishte ndoshta shumë e gjelbër për këtë punë dhe nuk duhej t’i jepej kurrë pozicioni në radhë të parë.

Edhe pse Adami u duk shumë i pjekur, ai nuk kishte shumë përvojë detare nën brezin e tij. Nuk e ndihmoi që edhe pse kishte punuar më parë në varka, Adami u sëmur deti rregullisht dhe gjatë ankorimit kur kishte më shumë nevojë. Më parë, Adami ka punuar në anije tregtare duke marrë ngarkesën nga pika A në pikën B dhe pranoi se ishte shumë i ri në botën e jahteve. Pas mbarimit të shkollës së mesme, Adami ndoqi një shkollë detare katërvjeçare, e cila i dha atij një licencë të pakufizuar Third Mate që e lejonte të punonte në çdo anije në botë. Mjerisht, ai nuk ishte i përjashtuar për punën në kuvertë, por lulëzoi në orën e ankorimit.

Takimi i mërzitur i Margot

(Foto nga: Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Ajo që ndodhi mes Margot Sisson dhe Luke Jones nuk duhet të kishte ndodhur kurrë, dhe megjithëse produksioni i Bravo ishte aty për të shpëtuar ditën, ai u tregoi shikuesve dhe ekuipazhit se sa të cenueshëm janë ata ndaj sulmeve seksuale si ky. Ndërsa ishte shtrirë pa ndjenja në kabinën e saj, Luka hyri në dhomën e saj dhe u ngjit në shtrat me zierjen. Edhe pse kapiteni Jason e la menjëherë bosunin të ikte, ai shtroi pyetjen se çfarë mund të kishte ndodhur nëse askush nuk do të ishte aty për të ndërhyrë, duke e lënë ekuipazhin të zhgënjyer.