Porsha Williams zbulon arsyet e divorcit të Simon Guobadia

Klea

Porsha Williams zbulon arsyet e divorcit të Simon Guobadia

Divorci mes Porsha Williams dhe burri i saj i larguar, Simon Guobadia, po bëhet më i rrëmujshëm nga dita në ditë. Porsha rifitoi pjeshkën e saj për sezonin e ardhshëm 16 të The Real Housewives of Atlanta. Por ajo bëri kërkesë për divorc pas vetëm 15 muajsh martesë. Fillimisht, një burim pohoi se vendimi i Porshës nuk lidhej me akuzat tronditëse për të kaluarën e Simonit.

Simon thuhet se ishte i përfshirë në disa krime financiare. Ai po përballon gjithashtu një rast kompleks imigracioni që mund të rezultojë në dëbimin e tij. Dhe marrëdhënia mes Porshës dhe Simonit ka vazhduar të përkeqësohet.

Bashkëshorti i larguar i Porshës kërkoi masë ndalimi ndaj saj. Simon pretendoi se Porsha solli një person të armatosur në shtëpinë e tyre. Nga ana tjetër, Porsha akuzoi Simonin se kishte ndërruar bravat në shtëpinë e tyre ndërsa ai ishte në Dubai.

Porsha tregon arsyen që ajo dhe Simon u ndanë

Radar Online mori dokumente ligjore në të cilat Porsha kërkoi që gjyqtari të mohonte apelin e Simonit për të hyrë në rezidencën e tyre. Sipas Porshës, paramartesa e tyre përcaktonte që Simon do të largohej nga vendbanimi brenda 30 ditëve nga kërkesa për divorc. Ai nuk ishte bashkëpunues.

Në dosjen e saj më të re, Porsha protestoi ndaj kërkesës së Simonit për të pasur përdorim ekskluziv të rezidencës. Dhe përkundër asaj që thanë burimet më parë, e kaluara e Simonit luajti një rol në përfundimin e martesës së tyre.

Dokumenti i Porshës lexonte pjesërisht: “Furja mediatike që pasoi ishte vetëm rezultat i veprimeve të Burrit, të cilat përfshinin zbulime për historinë kriminale të burrit, emigracionin e dyshimtë dhe akuzat për mashtrim. Gruaja tregon se raportet e lajmeve për mashtrimin e pretenduar të imigracionit të Burrit, dhe ajo që dukej si një kërcënim i menjëhershëm për dëbim, ishin tronditëse dhe ndikuan në mirëqenien mendore dhe emocionale të Wife-s”, thuhet në dokumente. Porsha gjithashtu pretendoi se ajo e kishte pyetur më parë Simonin për historinë e tij kriminale dhe statusin e emigracionit, por ai kurrë nuk ndau asnjë nga këto detaje.

Në dokumentet ligjore, avokati i Porshës shkroi: “Që kur mësoi për historinë dhe statusin e imigrimit të bashkëshortit, gruaja filloi të vërë në dyshim gjithçka që ajo fillimisht besonte se ishte e vërtetë pasi lidhej me karakterin e burrit të saj, emigracionin, marrëdhëniet e biznesit, etj, dhe filloi të zbuloni informacione shtesë që Burri dështoi t'ia zbulonte gruas.”

Mirë se vini në historinë e Porsha për sezonin 16 të RHOA.

Njihuni me sezonet e mëparshme të The Real Housewives of Atlanta që transmetohet në Peacock.