Porsha Williams po shqyrton kthimin e RHOA në mes të dridhjeve të aktorëve

Klea

Porsha Williams po shqyrton kthimin e RHOA në mes të dridhjeve të aktorëve

Porsha Williams mund ta bëjë atë Amvise të vërteta të Atlantës rikthehet sezonin e ardhshëm nëse Bravo i shkurton një çek të madh.

“Bravo është përpjekur të bëjë që Porsha të kthehet në The Real Housewives of Atlanta për ndryshimin e mundshëm të kastit, por ajo po luan hardball”, tha një burim për Entertainment Tonight. “Bravo i ofroi Porshës shumë para për t’u kthyer, por ajo nuk pranoi.”

Veterinarja Bravo u largua nga seria pas sezonit 13, ku ajo u grind pandërprerë me Kenya Moore dhe Marlo Hampton për thashethemet se flinte me një striptiste gjatë një udhëtimi me aktorë. Që nga largimi i saj, emisioni ka rënë qartësisht. Pasi kanë mbetur vetëm Kandi Burruss dhe Kenia, është e qartë se ata nuk mund të drejtojnë një shfaqje vetë. Sidoqoftë, nëse Bravo dëshiron që P Willy të kthehet, oferta duhet të jetë e drejtë.

A do ta bëjë Porsha rikthimin e saj të madh?

“Porsha po u thotë miqve se dëshiron të jetë amvisa më e paguar në çdo ekskluzivitet. Porsha mund të rikthehet, por deri më tani, ajo dhe Bravo nuk kanë arritur marrëveshje”, shtoi burimi.

Gjatë një interviste tjetër me ET këtë vit, Porsha tha se i pëlqen që fansat dhe rrjeti duan që ajo të kthehet në shfaqje. Edhe pse një marrëveshje nuk është arritur ende, ju kurrë nuk e dini se çfarë mund të ndodhë.

“Nuk e kam fshirë kurrë; Unë kurrë nuk kam folur poshtë në emision. Më pëlqen ajo që bëjnë vajzat. Më pëlqen që marka është ende aq e fortë sa ishte më parë,” shtoi ajo, “dhe nuk e dini kurrë… kurrë mos thuaj “kurrë”.

Askush nga Bravo apo ekipi i Porshës nuk e ka konfirmuar apo mohuar synimin e saj për t’u rikthyer në Real Housewives të Atlantës. Megjithatë, me drejtimin aktual të shfaqjes, ne nuk do të habiteshim nëse Bravo i plotëson kërkesat e saj për të siguruar pjeshkën e saj për Sezonin 16.

Ribashkimi dypjesësh i Real Housewives of Atlanta fillon më 3 shtator 2023, në orën 8/7c në Bravo.