Porsha Williams përpiqet të pajtohet me ish Simon Guobadia në mes të betejës së divorcit!

Klea

Porsha Williams përpiqet të pajtohet me ish Simon Guobadia në mes të betejës së divorcit!

Porsha Williams përpiqet të pajtohet me ish Simon Guobadia në mes të betejës së divorcit!

Porsha Williams e gjen veten duke lundruar në kompleksitetin e divorcit të saj nga Simon Guobadia mes një stuhie të shqyrtimit publik dhe shkëmbimeve të mediave sociale.

Porsha Williams

Që nga shpërbërja e martesës së tyre, Simon ka qenë i zëshëm për qëndrimin e tij, i vendosur për kontestimin e ndarjes.

Derisa Simon mbetet e hapur, Porsha ka zgjedhur një qasje më të rezervuar, duke ruajtur gjakftohtësinë edhe kur i drejtohet burrit të saj “shumë të larguar” gjatë Bravo’s Watch What Happens Live Speciale për 15 vjetorin.

Porsha Williams

Krahas ish Amvise të vërteta të Atlantës yll Phaedra Parks, Porsha u shfaq mahnitëse me një fustan të kuq vezullues, duke e quajtur me lojëra veshjen e saj “behu paqja e tij”.

“Kjo është një veshje ‘bëhu paqja e tij’ – unë e quajta atë në dhomën e zhveshjes.” Porsha i tallur. “Unë jam paqja e tij. Ose dhimbjen e kokës. Ose kërdinë e tij.”

Porsha Williams

Megjithatë Porsha pretendoi se ajo nuk kishte urrejtje ndaj tij. “Por unë i uroj atij mirë”, shtoi ajo. “Unë sinqerisht e bëj.”

Saga publike vazhdoi me një breshëri postimesh të mprehta në mediat sociale të shkëmbyera mes çiftit të ndarë të mërkurën, 29 maj.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Porsha42-vjeçari e nisi ditën me një postim të fshehtë në Instagram duke aluduar në çështjet ligjore që lidhen me të kaluarën e raportuar të Simon dhe statusin e shtetësisë amerikane.

“Gëzuar të mërkurën! Nëse një person ka fshehur të kaluarën kriminale dhe ka siguruar identifikim të rremë për një karton jeshil, a është ende një kartë jeshile e vlefshme në SHBA?!” ajo shkruajti.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Ne pergjigje, Simon59-vjeçari u përgjigj në Instagramin e tij, duke iu referuar një deklarate të mëparshme të bërë nga Porsha për t’u marrë me diçka “265 ditë në vit” dhe për të insinuar mungesën e të kuptuarit të saj në lidhje me ligjet komplekse të emigracionit në SHBA.

“Imma ka nevojë për njerëz që mendojnë se ka 265 ditë në vit, të mos kuptojnë ligjet komplekse të imigracionit të SHBA-së mbi mendjen tuaj mediokër.” Simon iu përgjigj.

Simon Guobadia

Në një zhvillim të fundit ligjor të raportuar nga RadarOnline.com te premten, Simon Guobadia iu përgjigj pohimeve të Porsha Williams, duke kundërshtuar urgjencën e kërkesës së saj në lidhje me organizimet e xhirimeve.

e Guobadia ekipi ligjor theksoi se Williams zotëron një pronë tjetër në Gwinnett County, Georgia, me vlerë mbi 1.8 milionë dollarë që nga viti 2016, duke e sugjeruar atë si një vend të përshtatshëm xhirimi pa pasur nevojë për një urdhër urgjent.

Porsha Williams

“Kërkuesi nuk arrin të tregojë se ekziston një emergjencë,” tha e Simonit avokat në emër të tij. “Kërkuesi e filloi këtë veprim divorci më 22 shkurt 2024, por priti 3 muaj përpara se të paraqiste mocionin e saj ‘urgjent’ më 20 maj.”

Porsha kishte argumentuar se filmimi në shtëpinë e tyre martesore ishte kritike për angazhimet e saj profesionale, duke përmendur një urdhër të përkohshëm gjykate që i jepte asaj pronësinë e vetme të pronës ndërsa Guobadia mbetet i detyruar të kryejë pagesa dhe i ndalohet hyrja pa pëlqimin paraprak.

Porsha Williams

Mosmarrëveshja lind mes negociatave të vazhdueshme mbi marrëveshjen e tyre paramartesore, me Williams që nisi procedurat e divorcit në shkurt pas 15 muajsh martesë.

Ylli i realitetit pohoi se ajo propozoi kompromise, duke përfshirë ndalimin nga xhirimet në zona të ndjeshme të rezidencës, por akuzoi Guobadia për hakmarrje për të penguar karrierën e saj.

Porsha Williams

Ne pergjigje, Simon kundërshtoi duke sugjeruar Porsha nuk kishte qenë mjaftueshëm e gatshme për të justifikuar kërkesat e saj për xhirimet, duke e akuzuar atë për përdorimin e “taktikave të frikësimit” për ta detyruar atë të lirojë shtëpinë e tyre.

Duke kritikuar Williams‘strategji ligjore, e Guobadia Përfaqësuesit ligjorë kritikuan qasjen e saj, duke pretenduar se ajo fshehu informacione thelbësore ndërsa kërkonte ndërhyrjen e gjykatës për të mbrojtur ndjekjet e saj profesionale.

Porsha Williams

Gjykatësi që mbikëqyr çështjen ka shtyrë një vendim për çështjen e filmimit në pritje të zhvillimeve të mëtejshme në procedurat e tyre të divorcit në vazhdim.

Ndërsa drama zhvillohet, fansat e serialit presin me padurim se si do të zhvillohen këto zhvillime në sezonin e ardhshëm, duke spekuluar mbi ndikimin në marrëdhëniet e Porshës si brenda dhe jashtë ekranit.