Porsha Williams kërkon të dhënat financiare të Simon Guobadia ndërsa beteja e divorcit po fillon

Klea

Porsha Williams kërkon të dhënat financiare të Simon Guobadia ndërsa beteja e divorcit po fillon

Beteja ka filluar. Vetëm ditë pas Porsha Williams paraqiti kërkesën për divorc nga Simon Guobadia, tashmë avokatët e saj kanë nisur të bëjnë kërkesat. Ylli i Real Housewives of Atlanta i kërkoi Simonit dhe ekipit të tij “të mos shkatërrojnë, fshehin ose ndryshojnë” asnjë nga të dhënat e tij financiare.

Përditësimi vjen nga Page Six, i cili shqyrtoi dosjen e fundit në gjykatë. Përveç që Porsha i kërkoi Simonit të ruante të gjitha të dhënat financiare, regjistrimi i saj hodhi gjithashtu pak dritë nëse ajo dhe Simon kishin apo jo një paramartesë.

Porsha kundër Simonit

Në dokumentet e gjykatës, Porsha zbuloi se ajo dhe Simon jetonin në një gjendje të ndarjes dhe se martesa e tyre ishte “e prishur në mënyrë të pakthyeshme” pa “asnjë perspektivë për pajtim”. Në Instagram, Simon tha se do të vazhdojë ta dojë Porshën derisa të finalizohet divorci. Porsha duket se është një hap përpara tij.

Lidhur me të dhënat financiare të Simonit, mesazhi i Porshës dhe ekipit të saj ligjor tingëllon më shumë si një paralajmërim sesa një kërkesë. Sipas dosjes gjyqësore, ajo dëshiron që Simon të mbajë “regjistrat apo deklaratat financiare; të gjitha regjistrimet e të ardhurave; të gjitha të dhënat tatimore; të gjitha regjistrimet e shpenzimeve; të gjitha regjistrimet ose provat që pasqyrojnë sjelljen përkatëse nga secila palë.” Përndryshe, ai do të përballet me sanksione.

Deklarata gjyqësore konfirmoi gjithashtu se Porsha me të vërtetë nënshkroi një paramartesë përpara se të lidhte kurorë me Simon. Fale zotit. Marrëveshja e tyre “përcakton interesat e veçanta pronësore të secilës palë dhe interesat pasurore martesore”. Porsha dëshiron që ajo të zbatohet dhe avokati i saj tha se ata shpresojnë se gjithçka mund të zgjidhet në mënyrë miqësore.

Përditësimi i divorcit të Porsha vjen në mes të një padie tronditëse të ngritur kundër biznesit të Simon. Një kompani private e avionëve po e padit atë për 814 mijë dollarë, duke pretenduar se ai ka skaduar një marrëveshje pagese për një pjesë të një avioni privat. Për më tepër, e kaluara kriminale e Simonit dyshohet se ka vënë në rrezik statusin e tij të imigracionit. Është e sigurt të thuhet se avokatët e Simonit kanë një vit të zënë përpara.