Porsha Williams

Klea

Porsha Williams kërkon divorc nga Simon Guobadia mes dramës mashtruese të kartës së tij jeshile!

Porsha Williams kërkon divorc nga Simon Guobadia mes dramës mashtruese të kartës së tij jeshile!

Porsha Williams dhe Simon Guobadia martesës po i vjen fundi më shumë se një vit pasi ata u martuan.

Amvisat e vërteta të Atlantës Ylli bëri kërkesë për divorc nga Simon Guobadia më 22 shkurt në Atlanta, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga PEOPLE. Pavarësisht e Simonit Saga e fundit e emigracionit, një burim ka sqaruar se divorci “nuk ka lidhje me akuzat e fundit që përfshijnë të kaluarën e Simonit”.

Simon Guobadia

Shkaku i ndarjes së tyre mbetet një “çështje e vazhdueshme”, sipas burimit të brendshëm.

Porsha Williams42, dhe Simon Guobadia59 vjeç, shkëmbyen betimet në nëntor 2022 në një ceremoni tradicionale të ligjit dhe zakonit të Nigerisë, e ndjekur nga një ceremoni amerikane në Atlanta.

Fejesa e tyre u njoftua në maj 2021 pas vetëm një muaji lidhje. “Po, ne jemi të çmendur të dashuruar” Porsha nëntitroi një selfie me Simon. “E di që është e shpejtë, por ne po e jetojmë jetën çdo ditë në maksimum. Unë zgjedh lumturinë çdo mëngjes dhe çdo natë.”

Porsha Williams

Simon bëri jehonë e Porshës ndjenjat, duke u shprehur ndjekësve se ai propozoi sepse plotësonin të gjitha kriteret e njëri-tjetrit dhe më pas disa.

Në fillim të këtij muaji, ylli i realitetit u kthye në sipërmarrës, i cili është nënë e një vajze 4-vjeçare Pilar nga një lidhje e mëparshme, zbuloi rikthimin e saj në The Real Housewives of Atlanta për sezonin e tij të gjashtëmbëdhjetë të ardhshëm pas një pauze dyvjeçare nga seriali Bravo.

Porsha Williams

Për më tepër, Porsha nënshkroi një marrëveshje të përgjithshme të shkruar me NBCUniversal, duke hapur rrugën për mundësitë e projekteve të shkruara në të gjithë platformat e transmetimit dhe transmetimit të kompanisë.

“Jam tepër mirënjohëse për vizionin dhe besimin që NBCUniversal ka dhënë tek unë që të jem një pjesë më e madhe e familjes së tyre”, tha ajo në një deklaratë. “Mezi pres të rikthehem Amvisat e vërteta të Atlantësdhe duke i treguar botës botën time të re!”

Porsha Williams

Lajmi i divorcit vjen në fund të Simon duke u përballur me sfida në sigurimin e shtetësisë së tij amerikane pasi aplikimi i tij u refuzua për shkak të historisë së tij të gjerë kriminale dhe statusit mashtrues të imigracionit. Dokumentet e hollësishme të gjykatës federale të marra nga skica e All About The Tea e Simonit vepra të shumta penale, duke përfshirë krime të shumta, mashtrim me karta krediti, mashtrim bankar, vjedhje identiteti dhe një martesë të rreme që përdoret për të marrë një kartë jeshile.

Porsha Williams

Për më tepër, dokumentet e gjykatës tregojnë se Simon ka një histori të dëbimeve të shumta nga Shtetet e Bashkuara dhe ka marrë kartën e tij jeshile aktuale me mjete mashtruese, duke e vënë atë në rrezik për dëbim të përhershëm nga vendi.

Porsha Williams

e Simonit historia kriminale, e detajuar në procesverbalet e gjykatës, tregon se ai mbërriti për herë të parë në SHBA në vitin 1982 me një vizë vizitori, por e kaloi afatin e tij të autorizuar, duke dështuar të largohej nga vendi siç kërkohej. Më pas, ai hyri në një martesë me një shtetas amerikan në 1985 dhe aplikoi për një “Përshtatje të statusit”. Megjithatë, kërkesa e tij u refuzua nga Shërbimi i Emigracionit dhe Natyralizimit (INS) me arsyetimin se martesa e tij ishte mashtruese, duke çuar në përfundimin e përpjekjes së tij për të rregulluar statusin e tij të imigracionit.

Porsha Williams

Porsha fillimisht u bashkua RHOA gjatë sezonit të tij të pestë. Pas largimit të saj nga spektakli në sezonin 13, ajo dhe Simon u shfaqën së bashku në spinoff-in e Real Housewives, Porsha’s Family Matters në 2021.

Paraqitja e saj më e fundit ishte në sezonin e tretë të Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girlse cila u transmetua vitin e kaluar.