Porsha Williams i shërben urdhrit urgjent burrit të huaj Simon Guobadia për të filmuar RHOA

Klea

Porsha Williams i shërben urdhrit urgjent burrit të huaj Simon Guobadia për të filmuar RHOA

Kamerat sapo filluan të rrotullohen për sezonin 16 të Amvisat e vërteta të Atlantësdhe Simon Guobadia tashmë po i vështirëson gjërat. Mes divorcit të tij të diskutueshëm nga Porsha Williams, ai i dërgoi një letër pushimi dhe ndalimi ekipit të prodhimit të RHOA duke u thënë atyre se nuk mund të filmonin në shtëpi. Ai i tha kompanisë se “dështimi për të përmbushur” kërkesat e tij do të rezultonte në “ndërmarrjen e veprimeve ligjore në përputhje me rrethanat”.

Tani, Porsha po përpiqet të luftojë. Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga Radar Online, Porsha ka paraqitur një urdhër urgjent duke i kërkuar Simonit që t'i lejojë ata të filmojnë në shtëpi. Ajo thotë se puna e saj varet nga kjo.

Luftoni për të drejtën e filmimit

Shtëpia bashkëshortore ka qenë një pikë grindjeje gjatë gjithë kësaj sage divorci. Porsha pretendoi se ajo kishte akses ekskluzive në shtëpi, sipas paramartesës së tyre. Kjo duhet të përfshijë filmimin e jetës së saj të përditshme për punën e saj në RHOA. Megjithatë, Simon tha se Porsha duhet të kthehet në shtëpinë e saj nëse dëshiron të filmojë.

Dyshohet se avokati i Porshës është përpjekur të bëjë një marrëveshje me Simonin që do të lejonte xhirimet në shtëpi. Ajo premtoi se “nuk do të filmonte në zona që janë personale të burrit, ose zona që mund të përmbajnë informacion personal të bashkëshortit, duke përfshirë banjën, dollapin, zyrën e tij, etj.” Megjithatë, Simon tha se nuk i donte kamerat në shtëpi.

Me Simon që refuzon të lërë kamerat të rrotullohen, Porsha ka argumentuar se ai tani po ngatërrohet me punën e saj. Në urdhrin e urgjencës, avokatët e Porsha thanë se filmimi i RHOA në shtëpi është “jetik për aftësinë e saj për të mbajtur të ardhurat dhe punësimin e saj”. Ata mendojnë se Simon po përpiqet qëllimisht të mbyt karrierën e saj.

Në letër thuhej: “Të parandalosh gruan që të filmojë aktivitetet e saj të përditshme dhe stilin e jetës në rezidencën ku ajo ka posedim, përdorim dhe banim ekskluziv nuk është as e arsyeshme dhe as e drejtë për gruan, pasi në thelb kufizon aftësinë e saj për të fituar. një jetë, dhe pengon aftësinë e saj për të ofruar një pamje realiste në jetën e saj, e cila është e nevojshme dhe jetike për të qenë një personazh i suksesshëm i realitetit televiziv.”

Tani për tani, sezoni 16 është duke u zhvilluar, por kamerat ende nuk po hyjnë brenda shtëpisë së Porshës. Ata duhet të presin derisa Simon të heqë dorë nga kërcënimi i tij për të ndjekur veprime ligjore. Ne shpresojmë që Porsha dhe Simon mund të arrijnë një marrëveshje së shpejti. Pjeshkë e saj mund të varet nga ajo.