Porsha Williams

Klea

Porsha Williams godet SHPEJTË në sallën e gjyqit për të bllokuar Simon Guobadia që të mos e tërheqë atë në mashtrimet e tij me para!

Porsha Williams godet SHPEJTË në sallën e gjyqit për të bllokuar Simon Guobadia që të mos e tërheqë atë në mashtrimet e tij me para!

Pas paraqitjes së saj të divorcit, Porsha Williams ka kërkuar Simon Guobadia të përmbahen nga ‘shkatërrimi’ i çdo regjistrimi financiar dhe të sigurojnë zbatimin e marrëveshjes së tyre paramartesore.

Porsha Williams

Porsha Williams42 vjeç, nisi veprimet ligjore kundër Simon Guobadia më 22 shkurt, duke kërkuar një urdhër gjykate për të parandaluar sipërmarrësin me origjinë nigeriane të “shkatërrojë, fshehë ose ndryshojë”, çdo të dhënë financiare që lidhet me procedurat e tyre të ndarjes, sipas dokumenteve.

Simon Guobadia

Dokumentet ligjore i janë shërbyer Simon theksoni mandatin sipas ligjit të Gjeorgjisë, i cili e detyron atë të “ushtrojë kujdes të arsyeshëm për të mbrojtur dhe ruajtur provat relevante” për divorcin. Kjo përfshin një sërë dokumentesh të tilla si të dhënat financiare, të ardhurat, taksat dhe shpenzimet, përveç çdo dokumenti që “pasqyron sjelljen përkatëse” nga ai ose Porsha.

Porsha Williams

Në veprimin e saj ligjor, Porsha ka bërë gjithashtu një kërkesë që gjykata të “zbatojë” marrëveshjen e saj paramartesore me Simon, sipas dosjes. Kjo marrëveshje, siç theksohet në dokumente, u nënshkrua më 17 nëntor 2022, vetëm disa ditë përpara martesës së tyre në një ceremoni tradicionale të ligjit dhe zakoneve të Nigerisë, e cila më pas u plotësua nga një ceremoni martese amerikane.

Porsha Williams

Në paraqitjen e saj ligjore, e famshmja Bravo deklaroi se martesa është “e prishur në mënyrë të pakthyeshme” si bazë për divorcin e saj. Për më tepër, ajo e kërkoi atë Simon i kërkohet të mbulojë shpenzimet ligjore që ajo bën në lidhje me çështjen.

Porsha Williams

Njoftimi për ndarjen e çiftit doli mes spekulimeve në lidhje me e Simonit statusi i shtetësisë. Sidoqoftë, një burim i brendshëm pretendon se divorci “nuk ka lidhje me akuzat e fundit që përfshijnë të kaluarën e Simonit”. Në vend të kësaj, arsyeja e ndarjes së tyre përshkruhet si një “çështje në vazhdim”.

Të hënën, Porsha shprehu mirënjohjen e saj për mbështetësit dhe ndjekësit e saj në dritën e lajmeve për divorcin e saj.

Simon Guobadia

“Faleminderit për lutjet dhe mbështetjen tuaj. -PW,” shkroi ajo mbi një ekran të zi në një postim në Instagram Story.

Po atë ditë, Andy Cohen ndau njohuritë e tij mbi ndarjen, duke zbuluar se ai, së bashku me prodhuesit e tjerë të RHOA, nuk ishin në dijeni të e Porshës problemet martesore deri në daljen në dritë të dosjes së divorcit.

“Doja të flisja pak lajme për amvise,” Cohen, 55, tha në Andy Cohen Live të SiriusXM. “Para së gjithash, Porsha njoftoi javën e kaluar se ajo po largohet nga Simon dhe unë duhet t’ju them diçka, po u thosha producentëve të tjerë të Atlantas, kur filluan të shpërndaheshin lajmet për Simonin dhe disa nga çështjet e tij të emigracionit, u thashë: Kjo nuk është…” Unë u befasova shumë.”

Porsha Williams

Cohen sqaroi se statusi i marrëdhënies së yllit të realitetit 42-vjeçar nuk ishte një konsideratë për rikthimin e saj të shumëpritur në RHOA, i cili ishte bërë publik në fillim të muajit.

“Askush prej nesh nuk e dinte se ndonjë nga këto ishte në horizont dhe ky ishte me të vërtetë menduar të ishte sezoni i fitores së Porsha-s për fat të mirë ndonjëherë,” komentoi ai. “Pra, thjesht, unë u befasova shumë dhe u befasova dhe dëgjova, ne donim Porsha në shfaqjen për Porsha.”

Andy Cohen

Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt pritësi shtjelloi:

“Ne do të merrnim Porsha e martuar, beqare, duke mbledhur copat e jetës së saj, lart, poshtë, si të dojë, e dini, sido që do të jetë, por ne nuk e dinim, dhe kjo është me të vërtetë një kthesë e madhe djathtas nga historia që unë mendoni se të gjithë ne menduam se do t’i tregonim, kështu që do t’i dërgonim dashuri Porsha.”