Porsha Williams

Klea

Porsha Williams flet për kthimin e ‘Shtëpiakeve të vërteta të Atlantës’ dhe thirrjes së Bethenny Frankel për një goditje të yjeve të realitetit televiziv

Porsha Williams flet për kthimin e ‘Shtëpiakeve të vërteta të Atlantës’ dhe thirrjes së Bethenny Frankel për një goditje të yjeve të realitetit televiziv

Porsha Williams është duke brohoritur Bethenny Frankel’s thirrje për një grevë të yjeve të realitetit televiziv. Të Amvise të vërteta të Atlantës Alum kohët e fundit u ul për një intervistë me ET dhe ndau mendimet e saj mbi idenë e yjeve të realitetit që bashkohen dhe godasin në solidaritet me Hollywood.

  Porsha Williams

Porsha tha – “Unë mund të respektoj shumë nga çfarë Bethenny duhej të thoshte, në fakt. Dua të them, pse do të kisha ndonjë problem që ajo të fliste për yjet e realitetit? Unë thjesht do të doja që disa nga yjet e realitetit që aktualisht po bëjnë atë punë të flasin.”

“Por nuk e di nëse kjo do të ndodhë, sepse pjesa e trishtueshme është kur nënshkruhesh me ato kontrata, kur ke nënshkruar shëmbëlltyrën tënde, po lufton një betejë të vështirë, ndërkohë që je i famshëm,” alumi Bravo. vazhdoi. “Disa njerëz që janë të zgjuar po përpiqen të ndërtojnë një markë të tillë Bethenny, duke u përpjekur të ndërtosh një markë si unë, dhe është e vështirë të shohësh rrugën tënde nga kjo, sepse [on] disa nga shfaqjet, drama ka të bëjë me pikat tuaja të këqija.”

  Porsha Williams

Porsha përsëriti se “Shtëpiake të vërteta”, tregimet shpalosen në mëshirën e redaktorëve, duke paraqitur rreziqe të mundshme për zhvillimin e markave.

Porsha vuri në dukje se fansat zakonisht duan të dinë – “‘A mund t’ju besojmë? Ndoshta nuk mundemi. Ndoshta ju jeni një gënjeshtar. Ndoshta nuk je dikush, marka e të cilit dua. Ndoshta nuk je i pëlqyeshëm.’ Por si i shisni gjërat? Duhet të jesh i pëlqyeshëm! Ju duhen të gjitha këto gjëra që shfaqja nuk po i tregon në dritën më të mirë.”

“Mendoj se drejtuesit do të thonë se është një platformë e shkëlqyer, që mund të ndërtosh një biznes, mund të jesh i famshëm. Por nga ana tjetër, ndryshe nga Kardashians, shumica e yjeve të realitetit nuk kanë fuqi për të redaktuar,” vazhdoi ajo. “Ju nuk e dini nëse kafshimi juaj i zërit do të luhet në një pikë të caktuar të skenës, e cila mund të ndikojë në skenë dhe të ndikojë që ju të shfaqeni në një dritë tjetër.”

  Porsha Williams

Bethenny Kohët e fundit u shfaq në Instagram për këtë çështje, duke bërë thirrje për “një llogari televizive të realitetit”. Të Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut Alum ndau besimin e saj se yjet duhet të organizohen për të luftuar për më shumë kontroll të kontratave, paga më të mira dhe më shumë fjalë në mënyrën se si portretizohen në çdo shfaqje të caktuar.

  Porsha Williams

Porsha vuri në dukje se dorëzimi i kontrollit tek prodhuesit dhe drejtuesit e rrjetit mund të jetë i kushtueshëm.

“Ata po paguhen me para të mira, por ajo që ata po nënshkruajnë në të vërtetë është shumë më e vlefshme se ajo që paguhen.” Porsha vuri në dukje. “Kështu që unë mendoj se është një bisedë që duhet bërë.”

Bethenny Frankel

Porsha Gjithashtu iu drejtua fansave të RHOA që duan që ajo të kthehet në spektaklin Bravo, duke e ngacmuar se mund të kthehet një ditë.

Bethenny Frankel

“Dua të them, dëgjoni, është kështu [good] të mungojë. Do të ishte keq nëse do të ngrihej dhe do të thuash: ‘Jo, ajo mund të qëndrojë aty ku është’. Porsha qeshi. “Më pëlqen që njerëzit duan të më shohin. Më pëlqen që njerëzit janë ende të interesuar për jetën time dhe kush jam unë.”

“Nuk e kam fshirë kurrë, nuk kam folur kurrë në emision. Më pëlqen ajo që bëjnë vajzat. Më pëlqen që marka është ende aq e fortë sa ishte më parë,” tha ajo, duke shtuar, “dhe nuk e dini kurrë. unë do të them [that] Unë kurrë nuk do të them ‘kurrë’.”

Cicëroj I Instagram I YouTube Ι Facebook Ι Na dërgoni këshilla