Porsha Williams

Klea

Porsha Williams ende e bllokuar nga xhirimet e 'RHOA' në shtëpinë e Simon Guobadia!

Porsha Williams ende e bllokuar nga xhirimet e 'RHOA' në shtëpinë e Simon Guobadia!

Si xhirime për sezonin 16 të RHOA afrohet, beteja ligjore mes Porsha Williams dhe ish-burrit të saj Simon Guobadia vazhdojnë të përshkallëzohen mbi të drejtat e xhirimit brenda rezidencës së tyre të përbashkët.

Porsha Williams

Dokumentet ligjore të marra nga RadarOnline.com tregon se ajo ende nuk është në gjendje të filmojë. Gjykata është përmbajtur nga ndërhyrja në mosmarrëveshjen e xhirimeve deri në seancën për marrëveshjen e tyre paramartesore.

“Palët ngritën çështjen nëse kushtet e marrëveshjes paramartesore lejojnë apo ndalojnë xhirimet/regjistrimet në banesën martesore”, thuhej në vendimin e gjykatës të datës 31 maj.

Porsha Williams

Urdhri sqaroi se asnjëra palë nuk duhet të mbështetet në gjykatë për ekzekutim derisa çështja të jetë dëgjuar zyrtarisht dhe të vendoset.

Për më tepër, ajo përsëriti e Porshës “Përdorimi, kontrolli dhe posedimi i vetëm dhe ekskluziv” i shtëpisë bashkëshortore, me Simon duke kërkuar pëlqimin me shkrim për hyrje.

Simon Guobadia

Derisa Porsha ka përdorimin e përkohshëm të rezidencës, Simon mbetet përgjegjës për detyrime të ndryshme financiare, duke përfshirë pagesat e hipotekës, taksat dhe shërbimet komunale.

Beteja e vazhdueshme ligjore buron nga e William Dorëzimi i divorcit në shkurt, vetëm 15 muaj pas martesës së tyre. Mosmarrëveshjet për marrëveshjen e tyre paramartesore intensifikohen, me Porsha duke kërkuar zbatimin e tij ndërsa Guobadia argumenton për rishikim për shkak të ndryshimit të rrethanave të saj financiare.

Simon Guobadia

Porsha kohët e fundit ka paraqitur një urdhër urgjent për të lejuar filmimin e RHOA brenda banesës së tyre martesore, duke përmendur rëndësinë e saj për të ardhurat e saj. Megjithatë, kompania e prodhimit sqaroi se filmimi brenda pronës kërkon leje të qartë, qoftë me pëlqim ose me urdhër të gjykatës, për të shmangur konfliktet e mundshme.

Në sagën e vazhdueshme ndërmjet Porsha Williams dhe Simon Guobadia, çifti i larguar mbajti gjallë grindjen e tyre në internet me një raund të ri mesazhesh të shkëmbyera të mërkurën, 29 maj.

Porsha Williams

Porsha42-vjeçarja e nisi ditën me një postim të fshehtë në Instagram, duke lënë ndjekësit të spekulojnë me mesazhin e saj:

“Gëzuar të mërkurën! Nëse një person ka fshehur të kaluarën kriminale dhe ka siguruar identifikim të rremë për një karton jeshil, a është ende një kartë jeshile e vlefshme në SHBA?!”

Porsha Williams

Menjëherë pas, Simon59-vjeçari u hakmor në Instagramin e tij, duke iu referuar e Porshës Momenti famëkeq televiziv ku ajo pretendonte se kishte të bënte me diçka “265 ditë në vit”.

Simoni u përgjigj duke thënë:

Porsha Williams

“Imma Need People që mendojnë se ka 265 ditë në vit, Qëndroni jashtë Kuptimit të Ligjeve Komplekse të Emigracionit të SHBA mbi mendjen tuaj mediokër.”

Sherri mes ish-çiftit buron nga e Porshës paraqitjen e divorcit pas 15 muajsh martesë, me dokumente të supozuara gjyqësore që sugjerojnë pretendime për mashtrim në lidhje me e Simonit raportoi për një histori kriminale dhe shtetësinë e tij të mohuar amerikane.

Porsha Williams

Ndërsa tensionet rriten, Amvise të vërteta të Atlantës vazhdon xhirimet mes dramës ligjore që po vazhdon.