Porsha Williams e quajti bashkëshortin Simon Guobadia 'Ride or Die' disa ditë përpara se të bënte kërkesë për divorc

Klea

Porsha Williams e quajti bashkëshortin Simon Guobadia ‘Ride or Die’ disa ditë përpara se të bënte kërkesë për divorc

Porsha Williams Guobadia ka pasur disa javë të ngarkuara. Së pari, ajo rrëzoi tifozët e Bravo-s kur njoftoi një rikthim të madh te Real Housewives of Atlanta pas një pauze të gjatë. Pastaj ajo vazhdoi dhe i dha fund martesës së saj me Simon Guobadia.

Në fund të ditës së madhe të Porshës dhe shikuesve që duartrokisnin rikthimin e saj në RHOA, u zbuluan disa gjëra interesante për bashkëshortin e saj. Duket se Simon mund të ketë pasur disa skelete në dollap dhe këtë javë ata dolën të gjithë për të luajtur. Nëse njoftimi për divorcin e Porshës duket i papritur, kjo ndodh sepse është. Që nga java e kaluar, ajo ishte ende duke kënduar lavdërimet e Simonit.

Udhëtim, vdes apo divorc?

Ndërsa Porsha bëri një pauzë nga Bravo, ajo ka mbetur gjithmonë aktive në rrjetet sociale dhe ka mbajtur një hap me fansat. Vetëm javën e kaluar ajo postoi disa imazhe përrallore nga një udhëtim i fundit në Dubai me burrin e saj tashmë të larguar. Në një klip 5-ditor që në asnjë mënyrë nuk aludon për ujërat e trazuar në martesë, Porsha e quan Simonin e saj “ride or vde”.

Videoja në Instagram shkruhej, “Udhëtim ose vdis. (Dhe po, ai mendoi se kishte ikur, vdiste sot) #BeHisPeace @iamsimonguobadia.” Fatkeqësisht, parajsa e tyre ishte jetëshkurtër, sepse Porsha bëri kërkesë për divorc 15 muaj pas martesës.

Ajo ende nuk ka folur për arsyet e saj, por të brendshmit thonë se kjo “nuk ka lidhje me akuzat e fundit që përfshijnë të kaluarën e Simonit”. Bashkëshortit të Porshës së fundmi iu refuzua qëndrimi i përhershëm në SHBA për shkak të një precedenti kriminal. Simon është akuzuar më parë për përdorimin e një identiteti të rremë së bashku me mashtrimin me karta krediti. Ai po apelon vendimin, por dyshoj se Porsha do të apelojë vendimin e saj për ta hequr atë.

Një burim konfirmon se martesa e Simon dhe Porsha është një “çështje në vazhdim”.

Sezoni 16 i Real Housewives of Atlanta do të rikthehet me Single Porsha në 2024 në Bravo.