Porsha Williams

Klea

Porsha Williams E Dëshpëruar për të shpëtuar punën e 'RHOA' – kërkon urdhër të Gjykatës së Urgjencës për të filmuar 'RHOA' në Simon's Mansion!

Porsha Williams E Dëshpëruar për të shpëtuar punën e 'RHOA' – kërkon urdhër të Gjykatës së Urgjencës për të filmuar 'RHOA' në Simon's Mansion!

Porsha Williams është duke ndërmarrë veprime ligjore për të vazhduar rolin e saj në Amvise të vërteta të Atlantës duke kërkuar leje për të filmuar brenda banesës bashkëshortore që ajo ndante më parë me burrin e saj të larguar, Simon Guobadia.

Porsha Williams

Sipas dokumenteve të marra nga RadarOnline.com, Porsha ka paraqitur një urdhër urgjent për të filmuar brenda rezidencës, duke argumentuar se aksesi në pronë për xhirime është thelbësor për ruajtjen e jetesës së saj. Ajo deklaroi se aftësia për të kapur jetën e saj të përditshme në rezidencë është “jetike për aftësinë e saj për të mbajtur të ardhurat dhe punësimin e saj”, duke theksuar rëndësinë e rezidencës si një sfond për rolin e saj në reality show.

Simon Guobadia

Porsha iu dha “përdorimi i vetëm, ekskluziv” i banesës bashkëshortore që ajo ndante me Simon Guobadia muajin e kaluar, siç raportohet nga kjo medie. Vendimi i gjykatës i lejoi asaj lirinë për të përdorur pronën siç e sheh të arsyeshme, duke përfshirë për qëllime filmimi dhe prodhimi për Amvise të vërteta të Atlantës.

Simon Guobadia

Megjithatë, situata mori një kthesë të diskutueshme kur e Simonit ekipi ligjor u përgjigj me vendosmëri, duke i kërkuar gjykatës që të mos merrte vendime në lidhje me xhirimet në shtëpi. Kjo shtyrje ligjore nga e Simonit anë ka krijuar komplikime për prodhimin e RHOAme ndikim potencial e Porshës aftësia për të filmuar në shtëpinë e saj.

Simon Guobadia

Në urdhrin e saj urgjent të datës 20 maj, Porsha debatoi me forcë kundër burrit të saj të larguar e Simonit përpjekjet për ta bllokuar atë nga xhirimet në banesën e tyre martesore. Ajo pretendoi se nuk kishte asnjë bazë logjike apo racionale për veprimet e tij, duke sugjeruar përkundrazi se ato janë masa hakmarrëse që synojnë të pengojnë pavarësinë e saj financiare dhe rritjen e karrierës.

Simon Guobadia

“Nuk ka asnjë arsye logjike apo racionale se përse Burri tani kërkon ta ndalojë gruan të filmojë në banesën bashkëshortore, përveçse në një përpjekje për t'u hakmarrë ndaj gruas dhe për të kufizuar qëllimisht aftësinë e saj për të fituar jetesën dhe për të zgjeruar karrierën e saj.” Porsha thuhet në dokumente.

Porsha Williams

Për më tepër, Porsha të theksuara e Simonit “Sjellje në mënyrë agresive kontestuese”, duke vënë në dukje se veprimet e tij kanë përfshirë zvarritjen e shfaqjes së realitetit dhe kompanisë së saj të prodhimit, Truly Original Production, në mosmarrëveshjet e tyre ligjore të vazhdueshme. Kjo situatë ka bërë që kompania e produksionit ta informojë atë se “nuk do të vazhdojnë me xhirimet e Wife”. Ky vendim përbën një kërcënim të rëndësishëm për aftësinë e saj për t'u rikthyer me sukses në “Real Housewives of Atlanta”, duke ndikuar drejtpërdrejt në karrierën e saj dhe potencialin e fitimeve në mes të betejave të tyre ligjore.

Porsha Williams

Porsha argumenton se e Simon Guobadia Përpjekjet për ta parandaluar atë që të filmojë brenda shtëpisë së tyre martesore janë thjesht për të shmangur ekspozimin e informacioneve të ndjeshme ose personale për veten e tij. Në dosjet e saj ligjore, Porsha pohon se ajo është ofruar në mënyrë proaktive për të shmangur xhirimet në zona të shtëpisë veçanërisht personale për të Simon, si banja, dollapi dhe zyra e tij, me shpresën për të arritur një kompromis. Pavarësisht këtyre garancive, Simon mbetet i palëkundur në qëndrimin e tij.

Porsha Williams

Porsha shprehet në dosjet e saj se ndalimi për të filmuar jetën e saj të përditshme brenda shtëpisë, për të cilën ajo ka të drejta ekskluzive, është e paarsyeshme dhe e padrejtë. Ajo thekson se kufizime të tilla jo vetëm që i pengojnë mundësitë e saj financiare, por edhe e pengojnë atë të ofrojë një portreti autentik të stilit të saj të jetesës, gjë që është vendimtare për rolin dhe suksesin e saj si një yll i realitetit televiziv.

Porsha Williams

“Të parandalosh Wife-n nga filmimi i aktiviteteve të saj të përditshme dhe stilit të jetesës në rezidencën ku ajo ka posedim, përdorim dhe banim ekskluziv nuk është as e arsyeshme dhe as e drejtë për Wife-n, pasi në thelb kufizon aftësinë e saj për të fituar jetesën, dhe pengon aftësinë e saj për të ofruar një pamje realiste në jetën e saj, gjë që është e nevojshme dhe jetike për të qenë një personazh i suksesshëm i realitetit televiziv.” Porsha akuzuar në pranimin e saj ligjor.

Simon Guobadia

Porsha është duke u përballur me sfida të rëndësishme teksa po përballet me rolin e saj Amvise të vërteta të Atlantës mes divorcit të saj të vazhdueshëm nga Simon. Ajo argumenton se kufizimi kundër xhirimeve brenda shtëpisë bashkëshortore “pengon” rëndë aftësinë e saj “për të përmbushur detyrat e saj si Anëtar i kastit të Real Housewives.” Të vendosur për zgjidhjen e problemit, Porsha po kërkon urgjentisht nga gjykata që t'i japë lejen e saj “për të filmuar ose prodhuar televizion, film, media sociale ose përmbajtje të tjera vizuale brenda ose përreth banesës martesore” për t'u siguruar që ajo mund të vazhdojë punën e saj pa pengesë.

Simon Guobadia

Siç është raportuar më parë, prodhimi për sezonin 16 të RHOA është vendosur të fillojë këtë muaj, duke i vënë presion shtesë Porsha për të siguruar të drejtat e saj të xhirimit në shtëpi. Kërkesa e saj në gjykatë vjen mes një beteje të trazuar ligjore me të Simon pas paraqitjes së tyre të divorcit në shkurt, pas vetëm 15 muajsh martesë. Ish-çifti aktualisht është përfshirë në një mosmarrëveshje të ashpër për marrëveshjen e tyre paramartesore, duke e komplikuar më tej situatën. Porsha përpiqet të ruajë angazhimet e saj profesionale në mes të trazirave personale.