Porsha Williams, Drew Sidora Unfollow njëri-tjetrin në Instagram

Klea

Porsha Williams, Drew Sidora Unfollow njëri-tjetrin në Instagram

O djalë. Duket sikur ka një rrëmujë me kastën e aktorëve Amvise të vërteta të Atlantës. Porsha Williams dhe Drew Sidora duket se kanë unfollow njëri-tjetrin në Instagram.

Të gjithë e dinë që një unfollow në Instagram është shenja universale e shqetësimit në një miqësi shtëpiake, kështu që ne jemi ulur këtu duke kruar kokën duke u përpjekur të kuptojmë se çfarë ka ndodhur saktësisht.

Kush e bëri unfollow kujt?

Herën e fundit që pamë Drew dhe Porsha së bashku në RHOA, ata ishin në një vend të mirë. Ndërsa Drew lundronte për divorcin e saj nga Ralph Pittman, Porsha ofroi publikisht fjalë të mira mbështetjeje. Pra, çfarë ndodhi?

Për të qenë të qartë, nuk e dimë me siguri se Porsha dhe Drew po kalojnë diçka tani, por të gjitha shenjat janë aty. Përveç se nuk ndjekin njëri-tjetrin, Drew ka publikuar postime të vogla të fshehta në Instagram. Është sikur ajo po përpiqet të na thotë diçka.

Për shembull, në një postim ajo shkroi, “Unë u rrita duke i quajtur të gjithë “mikun tim”. Disa njerëz janë thjesht të lezetshëm. Përshëndetje & Mirupafshim.” Në një tjetër mbishkrim, ajo shtoi: “Jam vërtet në epokën time të qetë. Nuk më prek asgjë dhe askush.”

Ndërkohë, Porsha nuk ka lënë të kuptohet për ndonjë dramë jashtë Drew unfollowing. Duhet pranuar që mendja e saj është e pushtuar pak nga divorci i saj i çrregullt. Ajo nuk mund as të filmojë RHOA brenda shtëpisë së saj, kështu që një grindje me Drew duhet të jetë shqetësimi më i vogël i saj.

Lajmi për mosmarrëveshjen e mundshme të Porshës dhe Drew është vetëm i fundit në atë që ka qenë një proces kaotik prodhimi për sezonin 16. Burri i larguar i Porshës ka kërcënuar producentët me çështje gjyqësore. Kenya Moore u largua nga shfaqja në mes të sezonit pas një akuze tronditëse për përfshirje në pornografi hakmarrëse. Gjërat janë pikante tani në Atlanta dhe ne jemi disi të tmerruar të shohim se çfarë do të ndodhë më pas.