Porsha Williams

Klea

Porsha Williams argëton ish Dennis McKinley në shtëpinë e Simon Guobadia mes urdhrit të tij ndalues

Porsha Williams argëton ish Dennis McKinley në shtëpinë e Simon Guobadia mes urdhrit të tij ndalues

Porsha Williams zgjedh të festojë Pashkët me vajzën dhe ish-in e saj, Dennis McKinle — madje duke e ftuar teksa bashkëshorti i saj aktual po udhëton jashtë vendit, gjë që ka habitur shumë fansa.

Porsha Williams

Amvisat e vërteta të Atlantës Ylli ndau disa fotografi me vajzën e saj Pilar në mes të ndarjes së saj të trazuar nga Simon Guobadia.

Porshai cili e mirëpriti Pilar Jhena McKinley në botë pesë vjet më parë me ish-partnerin e saj Dennis McKinley, shkoi në Instagram për të shprehur ndjenjat e saj të Pashkëve, duke shkruar: “Ai u ringjall!! Sot ne nderojmë dhe falënderojmë Perëndinë për djalin e tij Jezu Krisht, zotin dhe shpëtimtarin tonë. Shumë bekime për të gjithë.”

Porsha Williams

e Porshës ndjekësit me sy shqiponjë të pikasur Denis në pasqyrimin e derës së përparme në imazhet e përbashkëta, duke shkaktuar bujë në seksionin e komenteve të saj. Një person shkroi: “Prit! A nuk është shtëpia e tij?!?” Një person tjetër theksoi: “Reflektimi në atë derë?!?! “

Dikush tjetër vuri në dukje, “Porsha duke ju bërë të ditur se ajo është ende në shtëpi.”

Porsha Williams

Një fans sugjeroi që drama përreth Porsha është thjesht pjesë e historisë së saj për shfaqjen, “Baby. Ju nuk po e fshehni mjaft mirë historinë e historisë!”

Një tjetër individ u pajtua, duke besuar se ngjarjet e trazuara ishin një aspekt i skenarit e Porshës rrëfim në emision. “E di që kjo është e gjitha për shfaqjen. Ajo nuk po largohet nga ajo shtëpi.”

Porsha Williams

“Dreqin, ju e dëboni dhe ia morët shtëpinë?” E pyeti një tifoz.

Një person tjetër thirri, “as që e vuri re këtë, por pasi u kthye për të parë, padyshim që është babai i fëmijëve të saj. Syzet dhe të gjitha.

Ky zbulim erdhi papritur, pasi Simon së fundmi kishte kërkuar masë ndalimi ndaj Porshaduke pretenduar se vizita e saj në shtëpinë e tyre të përbashkët me siguri të armatosur ishte e çrregullt dhe kërcënuese.

Pilar Jhena McKinley

e Simonit dosjet ligjore të përshkruara e Porshës sjellja si “e çrregullt, e paqëndrueshme, kërcënuese dhe ngacmuese”, duke ngritur shqetësime për sigurinë për shkak të pranisë së fëmijëve të tij në shtëpi.

Duke iu kundërvënë këtyre akuzave, Porsha pohoi se Simon ishin arratisur në Dubai pas paraqitjes së divorcit dhe kishin ndërruar nga distanca bravat në pronën e tyre. Ajo kërkoi urgjentisht ndërhyrje ligjore për të hyrë në rezidencën e tyre në Gjeorgji, duke përmendur marrëveshjen e tyre paramartesore, e cila kërkonte Simon të largohet nga shtëpia brenda 30 ditëve pas fillimit të divorcit.

Porsha Williams

Për më tepër, Porsha pretendohet në dokumentet e gjykatës se Simon argëtuan disa gra në shtëpinë e tyre gjatë ndarjes së tyre.

Porsha Williams

Porsha ka nisur procedurën e divorcit kundër Simon më 22 shkurt, pasi zbuloi “historinë e tij kriminale” të pazbuluar dhe sfondin e “emigracionit të diskutueshëm”.

Ekipi i saj ligjor pretendoi, “Gruaja tregon se raportet e lajmeve për mashtrimin e pretenduar të imigracionit të Burrit dhe ajo që dukej të ishte një kërcënim i menjëhershëm dëbimi, ishin tronditëse dhe ndikuan në mirëqenien mendore dhe emocionale të gruas”, duke theksuar zbulimin e saj të e Simonit fakte të kaluara dhe të pazbuluara që çuan në divorc.

Simon i hodhi poshtë këto pretendime, duke pohuar në përgjigjen e tij ligjore se ai ka qenë banor i ligjshëm që nga viti 1990 dhe nuk përballet me kërcënimin e dëbimit.