Porsha ndan një karton jeshil në pyetje, përgjigjet Simon

Klea

Porsha ndan një karton jeshil në pyetje, përgjigjet Simon

Ylli i Real Housewives of Atlanta Porsha Williams dhe Simon Guobadia janë ende në qafën e njëri-tjetrit, dhe tani, po bëhet personale.

Vetëm disa ditë pasi Porsha njoftoi kthimin e saj në Bravo, veterinerja tha se ajo dhe bashkëshorti i saj, Simon, do të divorcoheshin. Pasi thanë se mes tyre kishte dallime në stilin e jetesës, dolën më shumë lajme për ndarjen e tyre. Thuhet se Simoni ishte i përfshirë në një biznes shumë peshkatar.

Sipas një raporti të mëparshëm, Simon dyshohet se ka qenë i përfshirë në krime të ndryshme financiare që nga vitet 1980. Ai gjithashtu duhej të merrej me Shërbimin e Emigracionit dhe Natyralizimit të Shteteve të Bashkuara për statusin e tij si qytetar amerikan. Që kur e gjithë kjo doli në dritë, të dy kanë shkëmbyer sulme me njëri-tjetrin në internet… dhe sot nuk është ndryshe.

Porsha ka një pyetje serioze

Në një postim në Instagram, Porsha u ka bërë një pyetje ndjekësve të saj. “Nëse një person [has] fshehin të kaluarën e tyre kriminale [and] siguroi një identifikim të rremë për një kartë jeshile – a është ende e vlefshme … në SHBA?” Ajo vazhdoi, duke shtuar, “#Inquiring Minds”.

Simoni mori mesazhin dhe u përgjigj me një postim të tijin.

“Une jam [going to need] njerëzit që mendojnë se ka 265 ditë në vit për të qëndruar jashtë vëmendjes [sic] ligjet komplekse të emigracionit në SHBA”, shkroi ai. Ai shtoi se kjo ishte “mbi mendjen tuaj mediokre”. Është e rëndësishme të theksohet se ndërsa Simon po përpiqej të klanonte Porshën, ai e shkroi gabim fjalën “kuptim”.

Me shfaqjen e dramës mes këtyre dyve, do të jetë interesante të shihet se si do të shkundet gjatë sezonit 16 të RHOA. Tashmë e dimë se Simon i dërgoi kompanisë së prodhimit një letër ndërprerjeje, duke thënë se nuk mund të filmonin në shtëpinë e tij. Porsha u përgjigj disa ditë më vonë, duke thënë se puna e saj varej nga kjo.

Ju e dini se ne do t'ju mbajmë të informuar për gjithçka që vjen më pas në këtë sagë.

Transmetoni sezonet e mëparshme të The Real Housewives of Atlanta në Peacock.