Kim Zolciak

Klea

Policët u thirrën përsëri në shtëpinë e Kim Zolciak dhe burrit të huaj Kroy Biermann mes një divorci të çrregullt

Policët u thirrën përsëri në shtëpinë e Kim Zolciak dhe burrit të huaj Kroy Biermann mes një divorci të çrregullt

Drama martesore mes Amvise të vërteta të Atlantës shap, Kim Zolciak, dhe burri i saj i larguar, Kroy Biermannvloi sërish muajin e kaluar mes divorcit të diskutueshëm të çiftit.

Kim Zolciak

Më 27 gusht, një debat me sa duket u ndez kur dikush brenda Biermann familja thirri 911 dhe e mbylli telefonin, sipas një raporti të Departamentit të Policisë në Milton, Gjeorgji, të marrë nga Radar Online.

Telefonata e dyshimtë erdhi dy ditë më pas Kim Zolciak thirri 911 për të raportuar se burri i saj e kishte mbyllur atë jashtë shtëpisë së tyre. Kroy thuhet se i ka rënë një jastëk jashtë derës së hyrjes së rezidencës për ish-in e tij të larguar.

Kim Zolciak

Policia iu përgjigj thirrjes së fshehtë me një prioritet urgjence me 3 nivele, që tregon se një krim i mundshëm është në zhvillim e sipër. Përgjigja erdhi pasi një dispeçer thirri përsëri dhe nuk mori asnjë përgjigje, sipas raportit të policisë. Identiteti i personit që bëri thirrjen ishte redaktuar në raport, ndaj nuk dihet nëse njëri nga fëmijët e çiftit ishte përgjegjës për mbylljen e telefonit në orën 11:11. Kim dhe Kroy ndajnë së bashku katër fëmijë, KJ, 12, Kash, binjakët 10 dhe 9 vjeç, Kane dhe Kaia, si dhe e Kim-it vajzat e rritura, Brielle, 26, dhe Ariana, 21.

Kim dhe Kroy duke pasur një sherr verbal dhe (redaktuar) ka telefonuar 911 nga telefoni i shtëpisë”, thuhet në njoftimin e policisë. “U takova me të tre dhe ata këshilluan se gjithçka ishte në rregull. Kroy pastaj u largua për të ecur përreth ndërsa Kim dhe (redaktuar) i mbushur për një udhëtim.”

e Kim Zolciak

Kim Zolciak dhe Brielle Biermann u panë në aeroportin e Los Angeles, LAX, të hënën. Ish-ylli i Bravo u fotografua duke mbajtur unazën e martesës.

Brielle Biermann

Kim Zolciak dhe Kroy u larguan nga dokumentet e tyre origjinale të divorcit në maj në korrik, por burimet pohuan se përpjekja e çiftit për të zgjidhur problemet e tyre martesore dështoi. Dyshja kanë qenë në mosmarrëveshje se kush duhet të fajësohet për krizën e tyre të dëshpëruar financiare, e cila përfshin detyrimin prej 1.1 milionë dollarësh në taksat e prapambetura.

Kroy Biermann

Kroy paraqiti kërkesën për divorc për herë të dytë vetëm disa javë pas korrikut të tyre pajtimi. Ish-mbrojtësi i linjës së Atlanta Falcons i kërkoi gjykatës kujdestarinë kryesore të katër fëmijëve, mbështetjen e fëmijëve dhe përdorimin ekskluziv të shtëpisë së familjes.

Kim Zolciak

Kim thirri policët mbi burrin e saj më 25 gusht për të raportuar një “shqetësim në familje” një ditë pasi ajo u godit me letrat e divorcit.

“Deklarata e telefonuesit: burri e mbylli atë jashtë/Telefonuesi duke u grindur me burrin”, thuhej në raportin e policisë. “Askush në rrezik – por telefonuesi raporton: burri i saj e ka kërcënuar atë.”

“Ajo kishte një bravandreqës që doli dhe e shpoi derën për ta futur brenda,” vunë në dukje oficerët e policisë. “Burri i saj ka vënë një jastëk jashtë derës dhe nuk e lë të hyjë në shtëpi.”

Kroy Biermann

Kroy kohët e fundit kërkuan shitjen e menjëhershme të rezidencës së tyre prej 3 milionë dollarësh, nëpërmjet një seance urgjente, për t’iu shmangur sekuestrimit dhe për të shlyer borxhin e çiftit.

“Gjatë rrjedhës së martesës, palët kanë shkaktuar borxhe të konsiderueshme,” Kroy thuhet në dokumentet e gjykatës. “Palët u përballën me procedura të sekuestros në shkurt 2023.”