Dorit and PK

Klea

PK Kemsley reflekton mbi maturinë si ‘dhurata më e madhe’ në ditën e babait mes ndarjes

PK Kemsley reflekton mbi maturinë si ‘dhurata më e madhe’ në ditën e babait mes ndarjes

Paul “PK” Kemsley shënoi një arritje të rëndësishme personale këtë Ditë të Babait, duke zbuluar një moment historik të matur prej gjashtë muajsh pa alkool në një postim emocionues në Instagram.

Dorit dhe PK

“Në Ditën e Babait, dhurata më e madhe që mund t’u bëj 5 fëmijëve të mi është të qëndrojnë të matur”, ka shkruar. PK56, krahas një imazhi që detajon udhëtimin e tij nëpër Dymbëdhjetë Hapat, duke theksuar pikën e tij gjysmë viti: 6,06 muaj, 186 ditë dhe 4,453 orë.

“Jam mirënjohës dhe krenar të them këtë fundjavë që jam 6 muajsh… Gëzuar Ditën e Baballarëve të gjithë ju baballarëve të mëdhenj që bëni më të mirën tuaj.”

Dorit dhe PK

Njoftimi vjen në kohën e ndarjes së tij nga gruaja e tij prej 9 vitesh. Dorit Kemsley, 47, të cilin ata e zbuluan publikisht muajin e kaluar.

Çifti iu drejtua PK-të duke pirë gjatë sezonit të fundit të RHOBHme Dorit duke pranuar, “PK po pinte shumë dhe ai është pijanec. Thjesht mendoj se është shumë e vështirë të bësh biseda të qarta kur ai pi kaq shumë, kështu që ai hoqi dorë nga pirja.”

Dorit Kemsley

Duke reflektuar mbi sfidat e tyre gjatë finales së sezonit, Dorit vënë në dyshim mundësinë e ndryshimit për PK dhe medituan implikimet e saj në të ardhmen e tyre.

Ajo pranoi sinqerisht: “Pavarësisht se sa shumë përpiqem, duket sikur ai kurrë nuk do të më marrë seriozisht dhe do të jetë aq i pranishëm sa kam nevojë për të kur kam nevojë për të”, duke shtuar më vonë, “Ndoshta ai nuk do të ndryshojë kurrë, por, bëje. Duhet të pranoj që ai nuk do? A mundem? Une nuk e di.”

Dorit Kemsley

E martuar që nga marsi 2015, Dorit dhe PK kanë dy fëmijë së bashku, vajzën Phoenix7 dhe djali Jagger9. PK gjithashtu ka tre fëmijë nga martesa e tij e mëparshme, të cilët janë referuar por nuk janë paraqitur në Bravo seri realiteti.

Ndarja e tyre u konfirmua pas mohimeve të mëparshme të thashethemeve që sugjeronin kohë të ndarë, deklaruar në një deklaratë të përbashkët në tetor 2023:

PK dhe Dorit

“Ne mbetemi të përkushtuar për t’i zgjidhur këto çështje si një çift i bashkuar për familjen tonë. Nuk jemi ndarë dhe as po planifikojmë ta bëjmë këtë. Përkundrazi, ne jemi të përqendruar te shërimi, të bëjmë ndryshime dhe të bëjmë gjërat që shumë çifte duhet të bëjnë në një moment të martesës së tyre.”

Gjatë RHOBH episodi i ribashkimit në marsh, Dorit shtjelloi gjendjen e përkeqësuar të marrëdhënies së tyre pas xhirimeve: “Pasi përfunduam (xhirimin), gjërat u përkeqësuan gradualisht dhe unë dhe ai ndoshta ishim në një gjendje të keqe të të gjitha kohërave”.

Dorit dhe PK

Ndërsa ata lundrojnë në këtë periudhë sfiduese, Dorit e përmblodhi atë në një koment të fundit në Instagram për njoftimin e tyre të ndarjes: “S- ndodh. Ajo quhet jetë.”

Prodhimi për RHOBH tashmë ka nisur, dhe kasti ka nisur xhirimet.