PK Kemsley

Klea

PK Kemsley dhe Mauricio Umansky bashkohen mes martesave të tyre të çrregullta!

PK Kemsley dhe Mauricio Umansky bashkohen mes martesave të tyre të çrregullta!

PK Kemsley’s Udhëtimi i fundit në Londër ofroi një ribashkim nostalgjik me shokët Amvise të vërteta të Beverly Hills yll Mauricio Umansky, duke kapur një moment të veçantë mes miqve dhe bashkë-yjeve të vjetër.

PK Kemsley

Gjatë qëndrimit të tij në Angli, Paul Kemsley56 vjeç, hyri në Instagram për të ndarë takimin e tyre, duke luajtur me vend “Reunited” nga Peaches & Herb në sfond, me mbishkrimin “Ribashkuar në Londër @Mumansky18.”

Mbledhja pa të dy burrat të veshur me stil për këtë rast, me Mauricio në një xhaketë të zezë të hijshme dhe bluzë me jakë v, dhe PK duke plotësuar një xhaketë të ngjashme të zezë, një bluzë të bardhë dhe syze dielli.

PK Kemsley

Fansat dolën shpejt në rrjetet sociale për të komentuar foton, duke vënë në dukje e Kemsley-t vështrim i mprehtë dhe komentim i pafytyrë për jetën e tyre pasmartesore, me një fans që komentoi: “Pasi i lanë gratë e tyre të bezdisura, duken bukur”.

Ky vit ka qenë vërtet transformues për të dy Kemsli dhe Umansky.

PK Kemsley

Në Maj, PK dhe gruaja e tij, Doritndau se po merrnin kohë të ndarë për të rivlerësuar marrëdhënien e tyre, duke u fokusuar në mirëqenien e dy fëmijëve të tyre, Jagger10, dhe Phoenix8.

Për më tepër, Kemsli festoi një arritje të rëndësishme personale—gjashtë muaj maturi, të cilën ai e theksoi si dhuratën më të madhe që mund t’u ofronte pesë fëmijëve të tij në Ditën e Babait.

PK Kemsley

Ndërkohë, Mauricio po kalon ndryshimet e jetës së tij gati një vit pasi ai dhe gruaja e tij, Kyle Richards, vendosi të ndahej pas 27 vitesh martesë.

Ndonëse nuk janë zyrtarisht të divorcuar, ata po jetojnë të ndarë, megjithatë kanë një marrëdhënie miqësore. Kjo ishte evidente gjatë e Umansky Festimi i ditëlindjes së 54-të në qershor, ku ai, Richardsdhe anëtarë të tjerë të familjes darkuan së bashku në Catch Steak në West Hollywood.

Mauricio Umansky

Lidhja ndërmjet Pali dhe Mauricio shtrihet përtej jetës së tyre personale dhe në rrethet e tyre shoqërore. Gjatë vizitës së tyre në Londër, e cila zgjati deri në fillim të korrikut, ata shijuan kohë me miqtë, duke përfshirë muzikantin Boy George, duke ndarë një selfie grupi me titullin “Momente Primrose Hill”.

Ndërsa këta dy yje të realitetit lundrojnë në piketa dhe ndryshime të rëndësishme personale, miqësia e tyre e qëndrueshme mbetet një pikë qendrore, e shfaqur gjallërisht përmes ndërveprimeve të tyre sociale dhe mbështetjes reciproke.

Mauricio Umansky

Ndërkohë, fansat e Amvisat e vërteta të Beverly Hills presim me padurim zhvillimet e reja në sezonin 14, i cili aktualisht është në prodhim pa asnjë datë të konfirmuar premierë nga Bravo.