PK i RHOBH Kemsley shkon pas Sutton Stracke

Klea

PK i RHOBH Kemsley shkon pas Sutton Stracke

Sutton Stracke ka një famë të caktuar për bërjen e deklaratave nxitëse në lidhje me bashkëpunëtorët e saj Real Housewives of Beverly Hills dhe më pas duke luftuar për të ofruar një falje të besueshme. Është pjesë përbërëse e xhirimeve me vendasin e Gjeorgjisë.

Ende PK Kemsley është përfshirë me Sutton me përfaqësues të gruas së tij, Dorit Kemsley. Së fundmi, Sutton u tall me Doritin që ra në dashuri me PK. Ky koment i vrazhdë në lidhje me paraqitjet pasi ylli i fundit i RHOBH erdhi për të ndihmuar Sutton të zgjidhte një takim nga pishina me të cilën doli mblesi i saj. Duket se skena nga episodi i fundit e frymëzoi PK-në për të aktruar.

PK vjen me fatura për të kundërshtuar akuzat e Sutton

Goditja e lartpërmendur nuk ishte hera e vetme që Sutton bëri një koment nxitës për martesën e Kemsley-t. Në një intervistë rrëfimtare, ajo përsëriti një thashetheme se PK ishte me një grua tjetër natën kur u arrestua për BDI. Thashethemet për pabesi janë në trend në mendjen e saj këtë sezon.

Dhe si kundërpërgjigje, PK vendosi të ndajë një kopje të raportit të policisë nga ajo natë, duke zeruar formulimin se ai ishte vërtet i vetëm në automjet. Ai e ndau raportin në Instagram Stories.

Nën titullin, “Vëzhgime pas ndalimit”, oficeri shkroi, “Unë iu afrova automjetit përgjatë derës së shoferit. Vura re një të rritur mashkull të bardhë, wo ishte banori i vetëm i s/v, ulëse në sediljen e shoferit të s/v. Unë kontaktova shoferin, i identifikuar më vonë si Paul Kemsley.

Mbi pamjen e ekranit, PK shkroi mbishkrimin, “@suttonstracke duke gënjyer për mua kur kam bërë zero kundër teje dhe më pas dyfishimi nuk do të ndihmojë karrierën tënde..as skuadra jote në Twitter. Takimi i parë me mua, e lëre më një i dytë.”

Deklarata e fundit është një goditje e qartë ndaj paaftësisë së Sutton për të marrë një takim të dytë. Dhe është goxha në pikën. Natyrisht, çështja urgjente e pretendimit për tradhti nga ana e PK-së është anuluar në bazë të raportit të policisë. A do të tërhiqet Sutton dhe do t’i kërkojë falje Dorit për komentet e saj? Me shumë mundësi nuk do të jetë hera e fundit që ajo vendos këmbën në gojë. Por kjo është arsyeja pse Sutton është kaq i mrekullueshëm për TV realitet.

Ndiqini Real Housewives të Beverly Hills të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.