Pjesët më qesharake të intervistës së Sandoval në New York Times

Klea

Pjesët më qesharake të intervistës së Sandoval në New York Times

Është e pabesueshme se si një ego mund të dalë kaq jashtë kontrollit, siç është rasti me Tom Sandoval duke vepruar sikur është ardhja e dytë e Krishtit gjatë një interviste të fundit në New York Times Magazine. Më poshtë janë vetëm disa nga pikat kryesore nga artikulli që na kanë lënë të gjithëve të tronditur, por jo të befasuar.

Ka shumë për të tretur mes Rregullat e Vanderpompës ylli duke vënë në dukje se ai nuk ka shkruar asgjë për Scandoval dhe duke zbuluar se Rachel Leviss nuk e do më atë, por shkarkimi i saj është ende i ngatërruar me të. E lexova të gjithë artikullin, kështu që nuk keni pse, mos u shqetësoni të më falënderoni.

Tom e krahason veten me OJ dhe George Floyd

Le ta bëjmë të qartë një gjë: Tom nuk është në asnjë mënyrë fytyra e një lëvizjeje apo një aktivisti politik. Ai gjithashtu nuk është një ish-protballist që e çoi vendin në një ndjekje disa orëshe nëpër Las Angeles pasi dyshohet se vrau gruan e tij, edhe pse më vonë u shpall i pafajshëm. Megjithatë, gjatë kësaj interviste, Tom pati “ordaktësinë” për të krahasuar veten dhe Scandoval me OJ Simpson dhe George Floyd. Yllit të Vanderpump Rules iu bë një pyetje e thjeshtë se pse mendonte se skandali ishte bërë kaq i madh. Guxoj të them se kolumnisti u befasua nga përgjigja absurde e Tomit.

Tom u përgjigj, “Unë nuk jam një historian i kulturës pop, me të vërtetë, por kam qenë dëshmitar i OJ Simpson dhe George Floyd dhe të gjitha këto gjëra të mëdha, gjë që është vërtet e çuditshme ta krahasosh këtë me atë, mendoj, por a mendon në një mënyrë e çuditshme është pak e njëjtë?”

Jo, Tom. Nuk mendoj se asnjë pjesë prej jush që zgjedh me vetëdije për të pasur një lidhje është si ndjekja ikonë e makinës së O.J. ose vrasja tragjike e George Floyd. Mund të jetë e çuditshme të jesh një ikonë famëkeqe mes shikuesve të realitetit televiziv. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se Sandoval kishte një ndikim të vërtetë në shoqëri. Duhet të ketë pasur krahasime më të mira për të.

Deluzionet e Tomit vrapojnë thellë

Bravo e vuri Tomin në pauzë nga të folurit me intervistuesin pas komenteve të tij të George Floyd për disa ditë. Por pas kthimit, iluzionet e Sandoval dukej se ishin më të thella, veçanërisht kur bëhej fjalë për arsyet pse ai u transferua në Los Angeles në radhë të parë.

Sipas Sandy-t, atij thjesht i pëlqente të “shqiqej”, gjë që është mjaft ironike, sepse kështu ai e jeton jetën e tij tani – duke pretenduar se është një yll i listës A kur është në listën C në rastin më të mirë. Tom pohoi se ai kishte “një pamje të gjithanshme sepse unë mund ta bëja këtë, si “Babi nuk më do mua” emo dhe unë mund të bëja një vështrim më të lëmuar”. Sigurisht, Tom, vazhdo t’i thuash vetes këtë.

Realiteti i Tomit është i dyshimtë

Pra, për kë jeton Sandoval? Sigurisht që nuk është për veten e tij në një kuptim tradicional. Do të konstatoja se Tom po jeton për realitetin që ka krijuar për veten e tij. Profili i New York Times Magazine pretendoi se Tom nuk mund të dukej të kuptonte pjesët e jetës së tij të përditshme që janë reale dhe momentet e krijuara për TV.

Ai kërkoi që regjistruesi të ndizet në më shumë se një rast. Tom do të telefonojë gjithashtu producentët e Bravo për të “pyetur se sa shpejt mund të kenë kamera” pranë tij për të filmuar bisedat e tij me Tom Schwartz. Kjo formë e hiperrealitetit është qartësisht e dëmshme për Tomin dhe yjet e tij.

Tom tashmë po kërkon falje

Krimbi me mustaqe tashmë kërkon falje për komentet e tij të çuditshme. Ai shkoi në Instagram Story për të ndarë, “Synimet e mia, duke qenë komentet që bëj në New York Times Magazine, ishin të shpjegoja nivelin e vëmendjes së medias kombëtare që merr çështja ime. Krahasimi ishte i papërshtatshëm dhe injorant. Më vjen jashtëzakonisht keq dhe i turpëruar.” A mund të jetë ky momenti kur Tom anulohet?

Gjithçka që ai mendonte se do t’i sillte Scandoval ka ngecur sepse markat tani nuk duan të lidhen me një mashtrues. Tom shpresonte këtë dimër se do të kishte pasur një rezidencë me Chippendales në Las Vegas, sepse, sipas tij, “Unë jam në gjendje shumë të mirë tani.” Sipas Tom, “Të gjithë fituan në këtë. Kastët, drejtuesit, rrjeti – të gjithë bënë kaq shumë para. Por unë përpiqem ta vendos mbi veten time, për të shfrytëzuar mundësinë më të mirë që mundem.” në vend të kësaj, Tom e ka futur përsëri këmbën në gojë falë intervistës së tij të sinqertë dhe mezi pres të shoh se si do të shërohet nga ajo.