Pjata Quad Webb në dramën e Toya's Married to Medicine

Klea

Pjata Quad Webb në dramën e Toya’s Married to Medicine

Quad Webb vals në sezonin 10 të I martuar me Mjekësinë dhe në festën e beqarisë së Sweet Tea, gjithmonë gati për të derdhur çajin. Nëse mund të mbështeteni në një gjë, është që Quad do të tregojë se si ndihet.

Dhe kjo është ajo që ajo bëri me The Daily Dish. Ajo ndau mendimet e saj për tensionet në këtë sezon të ri me zonjat dhe për mënyrën sesi anëtarët e kastit prej një kohe të gjatë të reality show-t nuk po shohin sy më sy pas mosmarrëveshjeve nga sezoni i kaluar, përfshirë tensionin e saj me Toya Bush-Harris.

Drama Married to Medicine: Quad për çështjen e saj me Toya

“Nëse ajo dëshiron të mbajë çfarëdo mërie apo çfarëdo grindjeje apo trazire që ajo mendon se është mes saj dhe meje, atëherë kjo do të jetë mbi të,” tha Quad. “Ky është vendimi i saj. Ajo mund ta përballojë vetë këtë.”

Duket se Quad nuk është i gatshëm të përfshihet në atë dramë. Ajo tregoi se prioriteti i saj tani është të mbetet pozitive.

“Unë nuk kam kohë të futem në baltë me të,” shtoi Quad. Në fakt është një qëndrim i mirë për t’u mbajtur, pasi përçarjet kanë nevojë për dy persona për të mbajtur zjarrin të ndezur.

Toya nuk është e kënaqur me Quad

Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Nga ana e saj, Toya gjithashtu foli më parë për çështjet e saj dhe Quad.

“Unë thashë: “Çfarë do nga unë?” tha Toya. “Doni që martesa ime të përfundojë? Ashtu si pse u bëre – pse u përfshi në këto gënjeshtra?

Pas kësaj, Quad pyeti pse Toya mbetet miqësore me Anila Sajja pasi mendoi se Anila ishte personi që “i solli të gjitha këto gjëra në tryezë” kur i tha Dr. Heavenly Kimes thashethemet për Toya.

“Pra, unë them: “Ti je ende shok me Anilën, por nuk je shok me mua?” tha Quad. “Mirë.”

Duket se kjo grindje nuk do të largohet së shpejti.