Phaedra Parks zbulon statusin e saj aktual të marrëdhënies

Klea

Phaedra Parks zbulon statusin e saj aktual të marrëdhënies

Nëse e keni gjetur veten në mëdyshje Parqet Fedra dhe statusi i saj aktual i marrëdhënies, ju nuk jeni vetëm.

Ajo iu bashkua sezonit 10 të Married to Medicine, pavarësisht se nuk ishte e martuar me mjekësinë. Në atë kohë, kishte zhurmë se ajo po dilte me një mjek. Me sa duket, kjo dështoi. Që atëherë ajo ka ngacmuar se mund të ketë një mjek tjetër në jetën e saj, por përsëri, ne ende nuk e kemi parë atë në shfaqje.

Pra, çfarë po ndodh vërtet këtu, Fedra? Tani kemi disa përgjigje. Disi.

Statusi aktual i marrëdhënies së Fedra

Së fundmi, Phaedra foli për statusin e saj në lidhje gjatë një paraqitjeje në The Sherri Shepherd Show. Të bashkuar nga Dr. Jackie Walters dhe Dr. Heavenly Kimes, zonjat shijuan sezonin e mbushur me drama të Married to Medicine. Natyrisht, Sherri duhej të pyeste edhe për jetën e dashurisë së Fedrës.

Phaedra konfirmoi se para se t’i bashkohej kastit të M2M, ajo ishte takuar me një kardiolog. Kjo u shua përpara se kamerat të fillonin të rrotulloheshin për sezonin 10, dhe ajo ngacmoi se bashkëpunëtorët e saj në M2M e kanë vendosur atë me mjekë të tjerë që atëherë. Ajo tha se Heavenly praktikisht e “shqiti në ankand”.

“Ju do të shihni Heavenly dhe unë duke bërë një takim të vogël të dyfishtë,” ngacmoi Phaedra për episodet e mbetura të Sezonit 10.

Më vonë gjatë intervistës, Dr. Heavenly tha se mjekët “e duan” Fedrën. Ka vetëm diçka në lidhje me atë kombinim avokati, mortiku dhe ylli i realitetit që i bën të egër MD-të.

Tani për tani, duket sikur Phaedra është ende duke u takuar dhe duke takuar njerëz të rinj, falë ndihmës së bashkë-yjeve të saj. Nuk ka asgjë zyrtare, dhe Phaedra më parë tha se etiketat nuk janë gjëja e saj gjithsesi. Ajo ndoshta nuk do të jetë kurrë e vërtetë “e martuar me mjekësinë”.

“Unë nuk mendoj se ju duhet të vendosni një etiketë në diçka,” tha Phaedra në një episod të fundit të M2M. “Dhe unë mendoj se për njerëzit që janë njerëz me të ardhura të larta, është shumë e rrezikshme të martohen.”

Shiko Married to Medicine në Bravo, të dielave në mbrëmje në orën 21:00.