Phaedra Parks

Klea

Phaedra Parks konfirmon se ajo është duke negociuar kthimin e saj ‘RHOA’ mes daljes së Kandi Burruss!

Phaedra Parks konfirmon se ajo është duke negociuar kthimin e saj ‘RHOA’ mes daljes së Kandi Burruss!

Prodhuesit Bravo kanë kontaktuar Parqet Fedra në lidhje me kthimin në Amvisat e vërteta të Atlantës.

Sipas Parqet Fedra, Rrjeti po kërkon në mënyrë aktive të shfaqë avokatin, morcikun, biznesmenin dhe nënën e Atlantës në atë që mund të jetë rikthimi më i madh në historinë e realitetit televiziv.

Parqet Fedra

Parqet Fedra aktualisht po tregon shkathtësinë e saj duke u shfaqur në të dy sezonin 10 të Martuar me Mjekësinë në Bravo dhe sezonin 2 të Tradhtarët në Pallua. Pavarësisht roleve të saj aktive në këto seriale, ka një kërkesë të vazhdueshme të fansave për rikthimin e saj Amvisat e vërteta të Atlantës. Për një kohë të gjatë, një rikthim i tillë dukej shumë i pamundur për shkak të mosmarrëveshjeve të qëndrueshme me ish-shoqen e saj dhe bashkë-yll, Kandi Burruss.

Parqet Fedra

Kandi e ka bërë të qartë se duhet Fedra bëj një rikthim në RHOA, ajo do të largohej nga seriali. Ajo ka deklaruar me vendosmëri mungesën e interesit për të rishikuar konfliktet e kaluara ose për të ndjekur pajtimin me Fedra. Siç e dinë fansat, Kandi zakonisht mban një mëri për një kohë të pacaktuar.

Kandi Burruss

Mes diskutimeve aktive rreth një ndryshimi dhe rinisjeje të mundshme të kastit për sezonin 16, Kandi mori një qasje proaktive. Ajo parandaloi çdo ndryshim të ardhshëm të kastit duke deklaruar largimin e saj nga shfaqja në Grammy 2024 vetëm javën e kaluar.

Parqet Fedra

Vetëm ditë pas Kandi njoftoi largimin e saj, raportet dolën konfirmuese Porsha Williams’ kthehu në serialin e realitetit Bravo për sezonin 16. Për më tepër, Kenia Moore gjithashtu ishte planifikuar t’i bashkohej asaj në udhëheqjen e një formacioni potencialisht të rifreskuar të anëtarëve të kastit. Edhe pse Andy Cohen nuk i ka konfirmuar zyrtarisht këto zhvillime, ai ka lënë të kuptohet se një njoftim është i afërt. Duke i shtuar pritjet, ka edhe lajme shtesë në horizont që do të ngjallin emocione te fansat.

Kenia Moore

Në një intervistë të fundit për GQ, të realizuar gjatë promovimit të pamjes së saj në Tradhtarët, Fedra bëri të ditur se po zhvillohen diskutime për rikthimin e saj zyrtar Amvisat e vërteta të Atlantës. Biseda mori një kthesë intriguese kur ajo u pyet për një rindezje të mundshme dhe nëse do të konsideronte ribashkimin me kastin nëse do të ndodhte.

“Ky është diskutimi që është në tavolinë tani. Natyrisht ajo që duhet të ndodhë është diçka për të rinovuar kastën.” Phaedra ndau me GQ. “Ne pamë me Nju Jorkun, njerëzit po e duan këtë. Dhe ne e kemi parë atë me Miami që shkon në haitus dhe kthehet. Mendoj se Atlanta ka mundësinë të rindërtojë reputacionin yjor që kishte kur isha pjesë e saj. Sepse ishte Titaniku dhe u fundos. Tërhiqni ato përsëri lart. Kurre mos thuaj kurre. Ka pasur disa diskutime për kthimin tim. Do ta shohim.”

Parqet Fedra

Gjatë Amvisat e vërteta të Atlantës Sezoni 9, Kandi dhe Fedra përjetoi një përçarje të konsiderueshme pasi doli në dritë se Fedra kishte përhapur një thashethem keqdashës. Ky thashethem insinuante se Kandi dhe burri i saj, Todd Tukerkishte komplotuar për të droguar Porsha Williams dhe e shfrytëzojnë atë seksualisht.

Parqet Fedra

Shtimi i një shtrese tjetër kompleksiteti, Fedra kishte përshkruar më parë Amvisat e vërteta të Atlantës si një “anije që fundoset”. Shumë fansa spekulojnë këtë Andy Cohen po mendon të sjellë Fedra tani që Kandi ka dalë nga seriali i realitetit Bravo.

Parqet Fedra

Kthimi i mundshëm i Porsha Williams dhe Parqet Fedra sinjalizon një premtim të dramës dhe konfliktit të përshkallëzuar për të Amvisat e vërteta të Atlantës — duke krijuar skenën për një sezon intensiv dramatik.

Parqet Fedra

A doni Parqet Fedra për t’u kthyer në Amvisat e vërteta të Atlantës per sezonin 16? Zëri poshtë!