Phaedra Parks i konsideroi tradhtarët "të ashpër për një shtëpiake"

Klea

Phaedra Parks i konsideroi tradhtarët “të ashpër për një shtëpiake”

Për Parqet Fedraduke ardhur në Tradhtarët ishte një kërcim i madh – por ajo e bëri atë.

I mëparshmi Amvise të vërteta ylli e ka vrarë atë (fjalë për fjalë) në sezonin 2 të serialit të Peacock, The Traitors. Natyrisht, Phaedra është një nga tre Tradhtarët (të tjerët janë Dan Gheesling dhe Parvati Shallow) që përpiqen të arrijnë deri në fund pa u zbuluar duke fituar gara fizike dhe duke përdorur strategji të pakrahasueshme.

Edhe pse avokatja dhe nëna e dy fëmijëve nuk ishte e shqetësuar për të luajtur një lojë të llogaritur, ajo ishte, megjithatë, e shqetësuar për gamën e saj ndërsa ishte jashtë në Skoci. “Të gjithë nuk besonin se qerpikët e mi do të qëndronin. Jemi mësuar shumë me skuadrat glam dhe shërbimin në dhomë, të jetojmë shumë përrallore dhe me shumë gjëra tepër të këndshme. Dhe kjo është pak më primitive”, tha ajo për People.

Phaedra thotë se Housewives është “trajnimi i përsosur” për Tradhtarët

Në The Real Housewives of Atlanta, Phaedra përdorej për të shijuar darka, shërbëtor dhe udhëtime të shtrenjta jashtë shtetit. Me fjalë të tjera, “ne jemi mësuar që njerëzit të kenë shumë ndihmës,” tha Phae. Por, gjatë xhirimit të The Traitors, “ne duhet të ndihmojmë veten”.

Ajo paralajmëroi kolegët shtëpiake, duke shtuar se nëse nuk jeni shumë të pavarur, “kjo nuk do të ishte shfaqja” për ju. “Nuk është Survivor, por është e vështirë për një shtëpiake.”

Shoku i Phaedra-s, ylli i RHOA-s dhe shoku i aktorit të Traitors, Shereé Whitfield, foli gjithashtu për shkëlqimin e saj, duke shtuar se moti e bëri sfiduese për të gjetjen e veshjeve që i pëlqente.

“Këtu është ftohtë. Nuk është ftohtë në Atlanta”, tha ajo. “Nuk mund të gjeja shumë pjesë të ngrohta, kështu që bëra pak pazar dhe thjesht bashkova disa pjesë që ndoshta më duhet t’i shtroj. Por unë patjetër do të të jap modë, zemër.”

Deri më tani, Shereé dhe Phaedra kanë arritur në Episodin 6 pa u vrarë apo dëbuar. Pra, ja për të shpresuar se do të kenë më shumë jetë në lojë për të treguar qerpikët, flokët dhe modën e tyre të bollshme!

Tradhtarët vazhdojnë të enjten, me episodet e reja që transmetohen në Peacock nga 9/8c.