Phaedra Parks

Klea

Phaedra Parks I HYON ish-kostarve të saj ‘RHOA’ pasi u martua me mjekësinë: ‘Këto gra kanë punë’

Phaedra Parks I HYON ish-kostarve të saj ‘RHOA’ pasi u martua me mjekësinë: ‘Këto gra kanë punë’

Parqet Fedra mori në shënjestër ish-in e saj Amvise të vërteta të Atlantës bashkë-yll kur ajo vuri në dukje dallimet e dukshme midis koncertit të saj të vjetër dhe rolit të saj të ri në I martuar me Mjekësinë.

Parqet Fedra

Fedra foli me People në BravoCon 2023, ku ajo iu drejtua kalimit të saj nga fama e “Housewives” në bashkimin e Sezonit 10 “I martuar me mjekësinë” aktorët, së bashku me kolegun e sapoardhur, Alicia Egolum.

Avokati i Atlantës pretendoi se ajo dhe Alicia shtoi “shumë erëza në gumbo”.

Ajo tha me tallje – “Tani është tepër pikante!”

I martuar me Mjekësinë

Kur Fedra iu kërkua të krahasonte dy përvojat e saj në Bravo, ajo vuri në dukje dallimet kryesore midis aktorëve.

“Epo, këto vajza janë shumë inteligjente dhe kanë karrierë dhe punë.” Fedra u përgjigj. “Më ka pëlqyer plotësisht i gjithë kasti. Ata kanë qenë vërtet të mrekullueshëm. Tani, disa prej tyre janë pak të çmendur. Disa prej tyre [are] pak i çrregullt. Por ju e dini, ka qenë mirë. Dua të them, është një kombinim i mrekullueshëm.”

Parqet Fedra

Ylli i realitetit gjithashtu vuri në dukje se zonjat M2M “me të vërtetë mbështesin njëra-tjetrën”. Ajo tregoi se ndjeu një ndjenjë të fortë “shoqërie” pasi iu bashkua kastit.

“Kjo është ajo që më pëlqen vërtet në lidhje me të. Ata nuk janë si amvisat, zemër. Ata janë të këputur. Ata shkojnë për gjak”, shtoi ajo. “Ata [are] duke prerë gjëra të tjera – ata heqin pjesët e këqija, por nuk po përpiqen të të vrasin ty.”

Parqet Fedra

e Fedras shokët e rinj të kastit peshuan gjatë panelit “Bravo2Bravo: Bosom Buddies” në ngjarjen e Las Vegas.

“Ne jemi ende duke u njohur Fedra,Dr Jackie Walters tha më parë Dr Simone Whitmore thirri – “Ne po e njohim ngadalë por me siguri.”

“Mos harroni, ajo po vjen në botën tonë. Ne jemi mjekët. Ky është ‘Martuar me Mjekësinë’ – ne jemi ilaçi. Xheki shtuar.

Parqet Fedra

Fedra u duk se e bëri një të shpejtë përpara debutimit të saj, pasi ajo zbuloi se romanca e saj me mjekun mister, Dr. O, kishte përfunduar.

“Duhet të shikoni për të parë se çfarë ndodh,” Fedra tallur muajin e kaluar në Page Six’s Reali-Çaj podcast. “Por po, mund të jetë edhe një mjek tjetër që shfaqet në foto. Dashuria është në ajër, zemër!”

Parqet Fedra

Fedra ruajti detajet e ish-romancës së saj kur u bashkua zyrtarisht me kastin e Bravo, si martesa e saj e diskutueshme me ish-bashkëshortinApollo Nida, u theksua shpesh gjatë kohës së saj në RHOA. Fedra dhe Apollo ndajnë dy djem, Ayden, 13 vjeç dhe Dylan 10 vjeç.

Parqet Fedra

Në maj 2014, Apollo u deklarua fajtor për komplot për të kryer mashtrime me postë, tela dhe banka dhe u dënua me tetë vjet burg. Apollo doli nga burgu në korrik 2019 dhe kaloi kohë në një shtëpi në Filadelfia para se të lirohej nga paraburgimi federal, më 26 nëntor 2022.

Avokati e etiketoi një partneritet avokat-mjek si “qëllime karriere”.

“Mjekët janë padyshim të zgjuar. Bisedat janë të ndryshme dhe qëllimet janë padyshim të ndryshëm.” Fedra tha. “Kush nuk i pëlqen ‘The Cosbys’? Pra, kjo ishte marrëdhënia përfundimtare mjek-avokat.”

Parqet Fedra

Kasti i sezonit 10 përfshin Fedra, Kimes52, Quad Webb44, Dr. Jackie Walters, Dr. Simone Whitmore, Toya Bush-Harris, Lateasha Lunceford, dhe hidhni “mik”, Dr Alicia Egolum.

I martuar me Mjekësinë transmetohet të dielave, në orën 21:00 ET, në Bravo.