Peter Weber 'i tronditur' nga dëbimi i tij kundër Phaedra Parks në The Traitors

Klea

Peter Weber ‘i tronditur’ nga dëbimi i tij kundër Phaedra Parks në The Traitors

Peter Weber është etiketuar “Mbreti Besnik” nga disa prej aktorëve të tij nga sezoni 2 i Tradhtarët. Pasi ai udhëhoqi akuzën për të kapur tradhtarët Dan Gheesling dhe Parvati Shallow, vapa filloi të vinte drejt Parqet Fedra gjatë episodeve të fundit.

Deri në këtë pikë të serisë, veterani i Real Housewives të Atlantës i kishte shmangur me mjeshtëri dy dëbimeve. E para ishte kur ajo “e grisi” Danin pasi ai shpresonte ta kapte avokatin në befasi dhe e dyta ishte kur ajo hodhi poshtë deklaratat e Trishelle Cannatella një nga një disa episode më parë.

Megjithatë, diskutimi i saj më sfidues në tryezën e rrumbullakët duhet të ketë qenë Episodi 9 dhe 10. Amvisa e kthyer në avokate shkoi ballë për ballë me yllin e The Bachelor, duke e përplasur atë në proces dhe duke mbledhur me sukses votat që i nevojiteshin për t’ia dalë një ditë tjetër. Pra, si reagoi Pjetri ndaj dëbimit të tij?

Pjetri u shkatërrua duke humbur nga Phaedra gjatë sezonit 2 të The Traitors

Nëse keni vazhduar me serinë e fundit të episodeve, atëherë e dini që Peter mendoi se kishte një shans për t’ia dalë mbanë Phedra-s gjatë diskutimit të tryezës së rrumbullakët të natës. Por si të rënët para tij, ai zbuloi se sa gabim kishte.

“Unë u trondita kur pashë një lloj shkrimi në mur,” tha Peter gjatë Post Morterm. “Natyrisht, e gjithë nxehtësia ishte mbi Fedrën në atë moment, dhe kështu ajo do të përpiqej të bënte gjithçka që mundi për të devijuar pak, dhe ajo nuk kishte asgjë për mua.”

Gjatë momentit shpërthyes, Fedra e thirri Pjetrin në tryezë për të qenë tepër ekskluziv me sjelljen e tij. Është gjithashtu kur ajo dha linjën e saj epike, duke i kujtuar pilotit se nuk do t’i puthte gomarin për një trëndafil të vyshkur. Megjithatë, sipas Pjetrit, kishte një “metodë për çmendurinë time”.

“Vetëm sepse njerëzit nuk e panë atë në këtë moment nuk do të thotë se nuk ishte efektive. Ne kemi nxjerrë dy tradhtarë [and] një vrasje e bllokuar. Gjithçka që bëra ishte të përpiqesha të na çoja deri në fund dhe të kisha një shans për të fituar. E thjeshtë dhe e thjeshtë.”

Tradhtarët vazhdon në Pallua të enjten në orën 9/8c.