Peter Thomas merr marrëveshje për pranimin e fajësisë, mund të burgoset: 'Nuk ka justifikime'

Klea

Peter Thomas merr marrëveshje për pranimin e fajësisë, mund të burgoset: ‘Nuk ka justifikime’

Humbja e një gruaje si Cynthia Bailey është gjëja e dytë më budallaqe Peter Thomas ka bërë ndonjëherë gjatë gjithë jetës së tij. E para është dështimi për të paguar taksat e tij në klubet e tij të natës. Dua të them, ai i ka mbledhur këto taksa nga pagat e punonjësve të tij. Megjithatë, i gjithë dorëzimi i këtyre fondeve në pjesën e IRS-së nuk u ul kurrë, ndonjëherë.

Pas një beteje të gjatë ligjore, Peter tani ka vendosur të pranojë një marrëveshje për pranimin e fajësisë. Ky ish-yll i Real Housewives of Atlanta e di se ajo që bëri është e gabuar. Prandaj, ai po na ofron “asnjë justifikim”. Gjithçka që ai mund të bëjë tani është të presë dënimin e tij, siç e marrim ne deklaratën e tij për këtë çështje.

lutja e Pjetrit

“Kam bërë disa gabime që duhet t’i korrigjoj. Unë duhet të ngrihem në këmbë, duhet të jem përgjegjës, duhet të jem përgjegjës dhe duhet të paguaj borxhin tim, “filloi Pjetri, pasi fillimisht i kërkoi falje nënës së tij, babait të tij të ndjerë, fëmijëve, miqve, familjes së tij të ngushtë. anëtarët dhe kushdo tjetër që kishte qenë fillimisht në këndin e tij.

Peter më pas shpjegoi se IRS e ka ndërtuar këtë rast për disa vite. Megjithatë, gjetjet e tyre kthehen në afërsisht dhjetë vjet më parë, pasi shumë nga bizneset e tij në vështirësi u kontrolluan gjithashtu. Pjetri i pranoi gjetjet e tyre, duke pranuar se kishte qenë vonë në pagimin e taksave. Në raste të tjera, kur bizneset e tij ishin në vështirësi, Pjetri zbuloi gjithashtu se ndonjëherë nuk kishte paguar asgjë fare.

Kjo ishte diçka që ai mendonte se mund ta “kapte hapin”, por kjo “vrimë” e tij sa vinte e bëhej “më e thellë”. Ai i vjen keq për këtë, “me gjithë sinqeritet”, duke ofruar “asnjë justifikim, sepse nuk ka, ky është ligji”. Peter më në fund i mbylli gjërat duke inkurajuar pronarët e tjerë të bizneseve që të siguroheshin që të kishin fonde të qëndrueshme. Ai i kërkoi falje edhe qeverisë amerikane.

Sipas WSB-TV Atlanta, Peter tani përballet me deri në pesë vjet burg, plus një gjobë prej 250,000 dollarë, së bashku me mundësinë e tre (ose më pak) viteve të lirimit të mbikëqyrur në dënimin e tij. Për momentin, data e dënimit nuk është caktuar ende.