Peter Thomas humbi padinë për dëbimin e restorantit para arrestimit të BDI

Klea

Peter Thomas humbi padinë për dëbimin e restorantit para arrestimit të BDI

Lajmet e këqija shpesh çojnë në vendime të këqija. Duke folur për një lajm të keq, Peter Thomas po bën tituj përpara kësaj fundjave, dhe jo për arsye veçanërisht të mëdha. Peter është ndoshta më i njohur si ish-partneri i yllit të Real Housewives of Atlanta, Cynthia Bailey.

Për fat të keq për Peter, këtë javë, ai është i njohur për arrestimin e tij të fundit nga BDI. Ai u mor në paraburgim pasditen e 9 janarit me një garanci të caktuar prej pak më pak se 3000 dollarë. Ndërsa ai u lirua, ai tani po përballet me akuza të shumta. Për fat të mirë, një nga problemet ligjore të Pjetrit sapo mori fund.

Megjithëse, ndoshta nuk përfundoi siç do të kishte shpresuar Pjetri. Peter ishte në një betejë ligjore me Bentley Bay Retail, pronari i restorantit Peter’s Miami, Bar One. Peter dështoi të bënte pagesa të shumta qiraje dhe avokati i tij e la atë në përpjekjet e tij për të marrë më shumë kohë. Pra, ky rezultat ishte i pashmangshëm.

Pjetri e humbi këtë padi për dëbim, por ai mund të paditet përsëri

Radar Online raportoi se një gjykatës në Florida dha një gjykim të paracaktuar kundër barit dhe restorantit të Thomas’ Miami, Bar One. Vendimi u dha më 26 dhjetor. Duke parë se paratë e Peter nuk arritën kurrë në Bentley Bay, seanca dëgjimore e dhjetorit pa që Bar One më në fund u dëbua.

Urdhri i gjyqtarit thoshte: “Çdo e drejtë e Qiramarrësit ose e çdo personi tjetër që pretendon nga ose nëpërmjet Qiramarrësit për të zënë pronën e paluajtshme komerciale të vendosur në 520 West Avenue, Unit Commercial-1, Miami Beach, Florida 33139 (‘Premiset’) përfundon me këtë. . Qiradhënësit i jepet pronësia e objektit.”

Gjykata lëshoi ​​një shkrim të posedimit “duke ushtruar Sherifin e Qarkut dhe/ose Departamentin e Policisë së Qytetit për të hequr të gjithë personat dhe pronën personale menjëherë nga objekti dhe për ta vënë pronarin në posedim të tij”. Fatkeqësisht për Pjetrin, gjërat nuk mbarojnë këtu.

Ylli i RHOA mund të ketë nevojë të përgatitet për një tjetër padi. Bentley Bay ka të drejtë të padisë personalisht Peter për dëmshpërblim. Pavarësisht nëse kjo ndodh apo jo, ndërkohë, Peter duhet të depozitojë të gjitha fondet që i detyrohen ish-pronarit të tij në një llogari të kontrolluar nga gjykata.