Peter Thomas do të luftojë akuzën e BDI-së, pretendon se testi i maturisë ishte i gabuar

Klea

Peter Thomas do të luftojë akuzën e BDI-së, pretendon se testi i maturisë ishte i gabuar

Peter Thomas nuk ka pasur kurrë një reputacion të madh dhe argumentet për të kundërtën vazhdojnë t’i shmangen atij. Pretendimi i tij kryesor për famë ishte të martohej me simpatinë e Real Housewives nga Atlanta, Cynthia Bailey, por shumë e njohin atë nga marrëveshjet e këqija të biznesit.

Pete ka kohë që po përpiqet ta bëjë atë të madh, por suksesi nuk duket të jetë në kartat. Tani ai po përballet me një pengesë edhe më të madhe. Në fillim të këtij muaji, Peter u arrestua për BDI-në dhe njësoj si hekurat e tij të dështuar, ai po justifikohet edhe për këtë. Tani ish-Z. Bailey flet se si policia kishte gabuar dhe ai kishte të drejtë. Radari ka detajet.

Mjerë Pjetri, përsëri

Me shpirtin e tij luftarak ende të paprekur dhe përgjegjësinë ende të munguar, Peter po përgatitet të kundërshtojë akuzat e BDI-së kundër tij. Ai beson se testi i maturisë në terren i kryer ndaj tij në ndalesë ishte “me të meta”. Edhe pse kjo mund të jetë për shkak se ai dyshohet se ishte “i dehur”.

Sipas Peter, në rastin më të mirë, ai është fajtor për ndezjen e një semafori të kuq. “Pra, do të shkojë në gjykatë dhe pa dyshim do të jem i drejtë 1000 për qind. Unë do të marr një biletë për të drejtuar një semafor të kuq dhe jam në rregull me këtë, “tha ai.

Thënë kështu, ai e pranon se ka devijuar nëpër rrugë sepse i ka rënë telefoni. “Patjetër që po kthehesha sepse po shikoja telefonin tim për të gjetur se ku isha në Smyrna – nuk shkoj në atë anë të botës dhe ai më tërhoqi. Ai kishte të gjitha të drejtat për të më tërhequr, OK, “shpjegoi Peter.

Këtu është kapja, ‘ole Pete gjoja po voziste pa patentë të vlefshme të Gjeorgjisë dhe pa sigurim auto. Sinqerisht, çfarë është me njerëzit në Bravo dhe të mos vozitësh ligjërisht? Thirrni Uber, pikëllim i mirë.

Pjetri qeshi me idenë se ai mund të udhëtonte në rrugë pa dokumentet e duhura dhe tha se ishte një “keqkuptim i madh”. Siç e dimë të gjithë, Pjetri ka pasur shumë “keqkuptime” deri më tani në jetën e tij.

“Ai (oficeri) e konsideroi atë (licencën) të pavlefshme dhe kjo është për të. Nuk e di se çfarë bëjnë dhe çfarë nuk bëjnë, çfarë është ligji, çfarë nuk është ligji,” shtoi Pjetri.

Presioni i gjakut po rritej

Në një farë mënyre Pjetri ia doli të vinte me garancinë prej 2500 dollarësh dhe ai nuk ka ndjenja të vështira kundër oficerit arrestues. Ai qëndroi në burgun e qarkut Cobb për pak kohë derisa e goditi një sëmundje dhe Pete u desh të “dërgohej me urgjencë në spital”.

“Në fakt, polici më thirri të nesërmen për t’u siguruar që isha mirë, sepse kur më çuan në burgun e qarkut Cobb, nuk do të më pranonin sepse presioni i gjakut ishte shumë i lartë. Dhe u thashë se isha në mjekim. Në të vërtetë, në spital më dhanë mjekime të mëtejshme për të marrë për shkak të presionit të gjakut,” vuri në dukje Peter.

Gjyqi i tij për incidentin e trafikut do të mbahet në muajin mars.