Peter Madrigal nuk do të kthehet në rregullat e Vanderpump

Klea

Peter Madrigal nuk do të kthehet në rregullat e Vanderpump

Ai është pjesë e shfaqjes që nga sezoni 1. Zëri relativ i arsyes dhe menaxheri i SUR, Peter Madrigal festoi me Jax Taylor, Tom Schwartz dhe Tom Sandoval gjatë viteve të para Rregullat e Vanderpompës. Por, ai u bë më shumë një personazh periferik më vonë.

Në sezonin 10, Peter ndoqi shkurtimisht Rachel Leviss. Madje ata dolën në një takim së bashku, i cili u filmua për VPR. Sigurisht, alumi i Vanderpump Rules ishte i përfshirë fshehurazi me Sandoval në atë kohë. Pasi çështja u bë publike, Pjetri shprehu përbuzje se me sa duket ishte përdorur për skena.

Pra, ndoshta menaxheri i SUR kishte disa arsye për të mos dashur të kthehej. Por rezulton se atij iu ofrua një vend për të filmuar sezonin 11. Problemi? Kompensimi.

Peter zbuloi se atij iu kërkua të kthehej në Sezonin 11 të Pump Rules “falas”

Peter u shfaq në podcastin Bravo & Blaze, të organizuar nga Jenny Blaze, për të folur për sezonin e ri dhe pse ai zgjodhi të mos merrte pjesë në të.

“A mund të na jepni më shumë njohuri?” Xheni e pyeti Pjetrin për vendimin për t’u larguar nga Rregullat e Pompës. “A ishte kjo me zgjedhjen tuaj apo është kjo nga shfaqja?”

“Jo, nuk ishte me zgjedhjen time,” u përgjigj ai. “Dua të them, mendoj se në njëfarë kuptimi ishte zgjedhja ime. Pra, në thelb, zgjedhja ime ishte të kthehesha në shfaqje falas. Ose mos e bëni. Kjo është në thelb ajo që ndodhi. Kështu që unë jam paguar në shfaqje që nga fillimi i shfaqjes. Dhe më pas më kërkuan ta bëja falas.”

Jenny kërkoi të sqaronte nëse prodhuesit “në të vërtetë në mënyrë specifike dhe eksplicite thanë falas?”

“Jo nuk kanë thënë falas. Por ata nuk kishin asnjë pagesë për mua në buxhet”, tha Peter.

Faqja e mediave sociale për podcast shprehu tronditje për këtë çështje. Një video e intervistës në TikTok ishte titulluar, “Nuk ka buxhet??? Kush është në krye? Më duhet të flas me Alex Baskin! A është dikush tjetër i indinjuar nga kjo??”

Kapni sezonin 11 të Vanderpump Rules, minus Peter, të martën në 8/7c në Bravo.