Peta Murgatroyd dhe Maksim Chmerkovskiy në pritje të fëmijës së tretë

Klea

Peta Murgatroyd dhe Maksim Chmerkovskiy në pritje të fëmijës së tretë

Dancing with the Stars alums Maksim Chmerkovskiy dhe Peta Murgatroyd po ndajnë një surprizë të lumtur. Është një fëmijë i ri në rrugë!

Çifti, i martuar në vitin 2017, tashmë kanë dy djem së bashku: Shai, shtatë vjeç dhe Rio, shtatë muajsh. Ata kanë njoftuar ardhjen e tyre të re me një video humoristike në Instagram, në të cilën Peta fillimisht thotë se nuk po ndihet mirë. Teksa përgatit dy shishe formula për bebe ndërsa hante një turshi gjigante, ajo i thotë Maks-it përmes Facetime se “bëri një test dhe … nuk është COVID”. Ajo madje shton se ata do të “duhet një dhomë gjumi shtesë”.

Maks, pak i ngadalshëm në kamionçinë, më në fund e kapi kur gruaja e tij i tundi një test shtatzënie në fytyrë. Papritur, llamba ndezi dhe ai bërtiti: “Zëmë, ndalo! Në asnjë mënyrë! Je shtatzënë?” Maks më në fund pranoi se po “përqente” nga lumturia për lajmet.

Një surprizë shumë e papritur për Petën dhe Maksimin

Në mbishkrimin e videos së Maks dhe Petës thuhet: “Ne po bëjmë një fëmijë! Po, ne e dimë … sapo patëm një fëmijë … haha! Kjo ishte shumë e papritur në (4 muaj pas lindjes me Rio), por ne jemi shumë të lumtur dhe kaq të gatshëm të bëhemi një familje prej 5 anëtarësh së shpejti!”

Pasi pësuan tre aborte spontane dhe kaluan IVF për të ngjizur Rio, çifti janë edhe më mirënjohës për këtë shtatzëni surprizë. “Pas gjithçkaje që kemi kaluar,” tha Peta, “ne jemi shumë të bekuar dhe e dimë se jemi shumë me fat që kjo mrekulli të na ndodhë.”

Valltarja profesioniste angazhoi dy miq për ta ndihmuar në realizimin e videos. Ajo tregoi se asaj iu desh një orë “për të marrë guximin për të telefonuar [her husband] dhe kur ai nuk po e kapte, të gjithë nuk mund të ndalonim së qeshuri në kuzhinë. Kisha tregimin ‘Jam shumë i sëmurë’, turshinë dhe 2 shishe [of formula]. HAHA! Oh, Maks!”

Urime Maks dhe Peta. Ja i uroj Petës një shtatzëni të shëndetshme dhe një lindje të lehtë!

JU LUTEM NDANI DËSHIRJET TUAJA PËR MAKS DHE PETA NË SEKSIONIN E KOMENTEVE MË POSHTË!