Përmirësimet e aventurës më poshtë në kuvertë që Bravo duhet të marrë parasysh

Klea

Përmirësimet e aventurës më poshtë në kuvertë që Bravo duhet të marrë parasysh

Aventurë poshtë kuvertës është spin-off i katërt në ekskluzivitetin Below Deck. Vetëm 8 muaj më parë, spin-off-i i tretë, Below Deck Down Under, debutoi gjithashtu. Kjo seri e tretë ishte një hit menjëherë. Aq sa tashmë po transmeton sezonin e dytë. Below Deck Adventure, për fat të keq, nuk pati të njëjtën pritje, dhe për këtë arsye, e ardhmja e saj aktualisht nuk dihet.

Pavarësisht shikueshmërisë së tij të ulët, ne personalisht e gjetëm Below Deck Adventure si një ndryshim të këndshëm të ritmit në këtë ekskluzivitet gjithnjë në zgjerim. Kjo seri është e para që zhvillohet mbi ujëra të ftohtë, duke bërë që telashet e tërheqjes së lodrave me ujë dhe rrëshqitjes së frikshme të jahtit të mos shihen shpesh. Peizazhi brenda këtij spin-off ishte gjithashtu i ndryshëm, pasi u filmua kryesisht në Norvegji.

Në Norvegji, verat priren të jenë pak më të freskëta. Kjo mundëson më shumë aktivitete me bazë tokësore mbi piknikët e zakonshëm të plazhit me inflatues uji për kanavacë në plazh. Të gjithë këta faktorë të ndryshëm funksionuan mirë së bashku për të ndihmuar në promovimin e ndryshimit më të madh të kësaj serie – shtimin e aventurave ekstreme.

Me të gjithë këta faktorë që ndihmojnë për të veçuar këtë serial më të ri nga paraardhësit e tij, ne sinqerisht shpresojmë që Bravo të rikthejë xhirimet për një sezon 2. Megjithatë, disa gjëra dështuan në sezonin 1. Prandaj, do të duhet të bëhen ndryshime në ndihmoni që ky serial të dalë më mirë mes shikuesve. Me këtë në mendje, këto janë përmirësimet e Aventurës Poshtë Deck që ne mendojmë se Bravo duhet të zbatojë.

Ndërrimi i Kompanive të Prodhimit

Shed Media zakonisht prodhon serinë Real Housewives në Bravo, ndërsa 51 Minds Entertainment mbulon serinë Below Deck. Megjithatë, Shed Media mori përsipër Aventurën Below Deck, dhe ndryshimet në vlerat e prodhimit ishin të dukshme. Ndonjëherë, dukej sikur nuk kishte kamera të mjaftueshme përreth për të kapur dramën, si në tokë ashtu edhe në jaht.

Rrëfimtarët u incizuan, ashtu si seritë e tjera Below Deck, por fokusi në historitë e prapambetura dhe rivlerësimi i ngjarjeve të mëparshme u ndje i munguar. Si pjesë e përmirësimeve të Below Deck Adventure, Bravo duhet të ndërrojë kompanitë e prodhimit, duke lejuar 51 Minds të marrin përsipër këtë seri. Nëse jo, ekuipazhet brenda Shed Media duhet t’i provojnë të gjitha përsëri, me më shumë kamera dhe një plan të përcaktuar më mirë për të mbuluar të gjitha bazat (dhe këndet) e tyre brenda dramës së ekuipazhit dhe aktiviteteve në tokë.

51 Minds Entertainment gjithashtu promovon shumë çdo seri Below Deck që ata mbulojnë në faqen e tyre në Instagram. Në krahasim, Shed Media i dha vetëm një thirrje të vetme Below Deck Adventure. Për të gjitha këto arsye, ne mendojmë se Shed Media duhet ta rrisë atë, ose ta dorëzojë atë.

Kjo pikë lidhet gjithashtu me nevojën që kompania prodhuese të rrisë lojën e saj. E shihni, aventurat, të cilat duhet të ishin fokusi i këtij seriali, nuk u shfaqën në thellësi. Këto aventura duhet të kishin qenë pika kryesore e çdo episodi, duke u fokusuar në mënyrën sesi ekuipazhet i bënin gjërat emocionuese, ndërsa trajtonin edhe situatat që lindnin brenda çdo ekskursioni.

Me klipe më të shkurtra të përqendruara në secilën aventurë, ato dolën mjaft të mërzitshme. Në përgjithësi, dukej sikur afro 2-3 minuta filmime iu dhanë aventurave aktuale, ndërsa 20 minuta filmime iu ndanë ekuipazheve dhe të ftuarve charter që flisnin për atë që do të hanë dhe do të bëjnë para dhe pas udhëtimeve të tyre në breg.

Ne kemi nevojë për më shumë filmime të aventurave. Statistikat.

Riparimi i Kastit

Shefi Stew Faye Clarke, stjuardesa Kasie Faddah dhe Deckhand Nathan Morley krijuan një lidhje në mes të këtij seriali, i cili ishte argëtues për t’u parë. Diku tjetër në kastin e Sezonit 1, mungesa e miqësive dhe lidhjeve ishte e dukshme. Ndërsa këto të treja mund të qëndrojnë, ose të shpërndahen në mesin e serive të tjera në këtë ekskluzivitet, ne mendojmë se një rinovim i kastit të Aventurës Below Deck mund të përfitojë shumë nga ky spin-off.

Përveç një kasti të ri, thuhet se kapiteni Kerry Titheradge do të marrë përsipër kabinën e timonit të kapitenit Lee Rosbach në Sezonin 11 të Below Deck. Prandaj, kjo seri mund të ketë nevojë edhe për një Skipper të ri. Një grua mund të jetë e shkëlqyer, por ne do të marrim këdo me një sens humori dhe aftësi të forta drejtuese.

Edhe pse shumë e aftë, kuzhinierja Jessica Condy krijoi shumë dramë në galerë. Ajo shpesh refuzonte të paketonte dreka dhe ushqime për mysafirët ndërsa ata dilnin në breg. Shpërthimet gjatë shërbimeve të darkës ishin gjithashtu të zakonshme. Nëse Below Deck Adventure do të mund të gjente një zëvendësues të ftohtë dhe të aftë, së bashku me ekipet argëtuese, drejtues të aftë dhe stjuardesa, kjo seri thjesht mund të ruhet.

A mund t’i sugjerojmë shefe Ileisha Dell të Sezonit 4 të Yacht Sailing Below Deck?

Lejo për më shumë net të ekuipazhit jashtë

Disa nga pamjet më të mira të kapura në këtë ekskluzivitet ndodhin gjatë netëve të ekuipazhit, ku pijet rrjedhin lirshëm dhe uniformat (dhe sjelljet) vendosen mënjanë për disa orë. Me stresin e çdo mbarimi të charterit, ekuipazhet zakonisht i përdorin këto orë për t’u lidhur, për të kërcyer në vaskat e nxehta në jahtet e tyre përkatëse dhe për të bërë budalla si fëmijët e dehur që ata janë ende në zemër.

Megjithatë, Below Deck Adventure nuk pati edhe aq shumë netë pushimi. Me të ftuarit me qira të njëpasnjëshëm, ekuipazhit shpesh iu desh të kthente varkën për të nesërmen. Pasi e bënë këtë, ata zakonisht shkonin në shtrat herët. Kjo shkon dorë për dore me mungesën e formimit të lidhjeve të vërteta, pasi netët e tyre së bashku ndiheshin të shkurtuara.

Me dy deri në tre netë shtesë shthurjeje të dhëna, Sezoni 2 thjesht mund të shohë një formë më kohezive të ekuipazhit, dhe për këtë, ne do ta shikonim me kënaqësi.

NA THONI – ÇFARË MENDONI QË MUND TË BËJË BRAVO PËR TË NDIHMOJË PËR PËRMIRËSIMIN E Aventurës poshtë kuvertës? A MENDONI DO TË I ZBATOJË KËTO PËRMIRËSIME Aventurore BRAVO POSHTË KUVERTET?