Monica Garcia

Klea

PËRMBLEDHJE: Ribashkimi i sezonit 4 të ‘Shtëpiakeve të vërteta të Solt Lake City’, Pjesa e dytë, Monica akuzohet se pretendon të jetë latine!

PËRMBLEDHJE: Ribashkimi i sezonit 4 të ‘Shtëpiakeve të vërteta të Solt Lake City’, Pjesa e dytë, Monica akuzohet se pretendon të jetë latine!

Pjesa e dytë e Amvisat e vërteta të Solt Lake City Ribashkimi i sezonit 4 fillon me një debat të ashpër midis Angie Katsanevas dhe Monica Garciaduke u fokusuar në zakonet e shpenzimeve personale dhe zgjedhjet e prindërimit. Meredith Marks ndërhyn për të kërkuar një rregullim të temperaturës në studio, duke vënë në dukje me humor ambientin e ftohtë të krijuar nga seti me temë dimri. Ky moment mendjelehtësie shkurton shkurtimisht tensionin e vazhdueshëm midis anëtarëve të kastit.

Meredith Marks

Fokusi zhvendoset në e Monica Garcias histori komplekse familjare. Në veçanti, diskutimi përqendrohet rreth nënës së saj, LindaOBSH Monika pretendimet e lanë atë në moshën 12-vjeçare për të ndjekur një karrierë në televizion. Mikpritës Andy Cohenmegjithëse nuk është psikiatër, vëzhgon dinamikën e shpalosur që zbulon çështje më të thella në e Monikës jetën personale dhe marrëdhëniet e saj. Ribashkimi thellohet në këto aspekte emocionale, duke hedhur dritë mbi faktorët që kanë formuar e Monikës jeta dhe veprimet e saj në emision.

Monica Garcia

Andy Cohen shtroi një pyetje që të bënte të mendosh Monica Garcia. Ai pyeti: “A mendoni se nëna juaj ishte në audicion për t’u bërë shtëpiake?”

Andy Cohen

Një moment i shkurtër uniteti shfaqet mes aktorëve ndërsa ata reagojnë ndaj e Monikës zbulimet me Lisa Barlow duke shprehur keqardhjen për mos kuptuar më herët kontekstin e plotë. Heather Gay dhe Whitney Rose gjeni një lidhje me e Monikës histori, duke ndarë përvojat e tyre të largimit familjar. Megjithatë, ky moment i mirëkuptimit dhe ndjeshmërisë së përbashkët nuk zgjat shumë, pasi ribashkimi vazhdon me dramën dhe përballjet e tij karakteristike.

Whitney Rose

Duke ecur përpara, Lisa diskutoi situatën me djalin e saj Jack, i cili ishte përkohësisht në Kaliforni në vend të Kolumbisë për shkak të një vize të vonuar, të shkaktuar pjesërisht nga zgjedhja e tij për një foto pa këmishë për aplikimin. Heatherduke u ndjerë i lënë jashtë situatës, veçanërisht në krahasim me Whitney Rose e cila ishte më e përfshirë, trajton ndjenjat e saj të përjashtimit. Situata del në dritë Heather dhe Whitney’s ndjenjat komplekse për mormonizmin dhe mbështetjen e tyre për mikun e tyre. Heather u shpreh se tani ka gjetur një ekuilibër mes këtyre emocioneve kontradiktore, duke treguar mbështetje për të Lisa familja, pavarësisht nga zgjedhjet fetare të Jack pas kthimit të tij.

Lisa Barlow

Tema u zhvendos në e Monikës mosmarrëveshjet juridike. Monika pati një rënie aksidentale në Angie Katsanevas’ shtëpi (gjatë festimit të saj të Pashkëve në Greqi), dhe la të kuptohet për marrjen e masave ligjore kundër saj. Kjo çoi në një deklaratë të diskutueshme nga Meredith Marks, të cilën ajo e mohoi me forcë. Situata u përshkallëzua me spekulime për Meredith’s përfshirjen e mundshme dhe komentet e saj të supozuara.

Meredith Marks

Kjo çon Angie për të pretenduar Monika ka zakon të padisë njerëzit. Monikai befasuar, i sfiduar Angie për të specifikuar se kë ka paditur ose po padit. Në këtë pikë, Heather thirri, duke shtuar tensionin e diskutimit. Heather i kujtoi Monikës se aktualisht po e padit, por me gjithë drejtësinë, Monika është vetëm kundërpadi Heather.

Monika sqaroi mbiemrat e saj të ndryshëm – Darnell? Fowler? Garcia? Ajo shpjegoi origjinën dhe lidhjet e tyre me historinë e saj familjare. Ajo iu drejtua komenteve për ndryshimin e mbiemrit të saj dhe mohoi akuzën nga Lisa që ajo përdori Garcia mbiemri për t’u shfaqur më latinisht për shfaqjen. Megjithatë, aktorët u pajtuan se një koment i tillë tingëllon më karakteristik Jen Shahmë mirë se Lisa.

Monica Garcia

Mary Cosby bashkohet në skenën e ribashkimit dhe ajo qëllon në të gjithë cilindrat. Maria bëri një rikthim pasi humbi ribashkimin e sezonit të kaluar. Ajo ishte në formën tipike të lakrës së frutave, veçanërisht në lidhje me një çështje personale që përfshinte djalin dhe gruan e saj. Maria ndau sinqerisht mendimet e saj për t’i dëgjuar ato, duke shprehur skepticizëm për marrëdhënien e tyre dhe duke e këshilluar partnerin që të jetë më autentik.

Mary Cosby

e Marisë u përshëndet me një koment të butë nga Andi për mungesën e saj nga ribashkimi i mëparshëm. Kur u pyet nëse ishte e nevojshme prania e saj në emision, Heather dhe Angie vlerësoj kontributin e saj unik. Pavarësisht një fotografie të shkurtër në Angie, Maria zbutet kur Angie tregon buzëkuqin e saj të lyer, duke rindezur raportin e tyre.

Mary Cosby

Heather është në mëdyshje për humbjen e Marisë favor, por Maria sqaron se është për shkak Heather tallte karriget e saj të dhomës së ngrënies, duke i krahasuar me Whoville. Maria madje e konsideron më fyese vërejtjen e saj për pamjen inbred. E njohur për sinqeritetin e saj, Maria nuk ngurron të thotë mendimin e saj. Në një klip zbulues, ajo këshillon partnerin e djalit të saj që të mos falsifikojë orgazmat e saj në momentet e tyre intime për të shmangur rritjen e rreme të egos së djalit të saj.

Heather Gay

Andi pyeti Maria cila nga zonjat i pëlqente vërtet. Pas një pauze të dukshme, Maria ndau ndjenjat e saj për bashkë-yjet e saj: ajo pëlqen Angietë cilin ajo sapo e kishte qortuar dhe i kishte deklaruar dashurinë e saj Meredith. Për më tepër, Maria tregoi një dashuri për Monikagjë që nuk ishte befasuese duke pasur parasysh ndërveprimin e tyre të mëparshëm në e Monikës Dhoma e veshjes. e Marisë njohuri të e Monikës situata dhe oferta e saj për mbështetje nxjerrin në pah lidhjet e saj unike brenda grupit.

Mary Cosby

Heather i njohur për të qenë i çrregullt (dhe mbajtja e një faturë) fshiu një regjistrim audio të Monika duke iu referuar Maria si një “bushtër memece”. Ky zbulim shtron skenën për pjesën e fundit të ribashkimit, ku e Monikës përfshirja në Realiteti Von Tease skandali do të trajtohet. Mes dramës, ka një moment më të lehtë ku zonjat bien dakord për këtë Angie’s pershkrim i Meredith si një “trampolinë me sy”, në fakt ishte menduar si një kompliment.

Monica Garcia

Amvisat e vërteta të Solt Lake City Ribashkimi Pjesa 2 transmetohet më 16 janar, në orën 20:00 EST, në Bravo.